hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Miss hemmelighetsfull..

 • Publisert: 18.03.2018, 15:09
 • Kategori: Personlig
 • Herregud dere, er det virkelig 10 dager siden sist!!? Jeg skjønner ikke hvor dagene blir av. Skal ikke unnskylde meg for at jeg ikke har skrevet (selv om jeg har pittelitt dårlig samvittighet) Ser at mange har klikket seg inn hver dag selv uten nye innlegg. Takk snille dere, det er så hyggelig <3

  Siden sist har det skjedd en hel masse!! Har dere sett at bloggen har fått nytt design? Litt renere og freshere! Og de som følger meg på Instagram vet at jeg har fått litt gode nyheter i det siste, men har enda ikke delt hva det er. Bare irriterende oppdateringer som dette:

  Eller jo, jeg har faktisk delt det via vakrerom på insta nå i helgen, så hvis du følger meg der vet du det jo allerede ;)

  Noen av dere kommer kanskje til å tenke, herregud var det bare deeet! Men for meg er det stort. Spesielt med tanke på hvor sykt tøff den siste tiden har vært. Jeg liker ikke å snakke i koder og vil helst skrive alt, men av hensyn til personvern blandt annet så kan jeg ikke gå i detaljer på alt det kjipe som har skjedd. La oss bare si at det har vært beintøft på alle mulige plan.

  Når ting topper seg for mye, har jeg en tendens til å skru helt av. Hjernen min slutter å gjøre de tingene den vet den må for å ha det bra. Slutter å rydde og lage ordentlig mat, slutter å sminke meg, slutter å kle meg fint og går inn i en modus der jeg syns veldig synd på meg selv! Veldig destruktivt. Leser motivasjons quotes og ser på inspirerende youtube videoer uten at noe egentlig hjelper.

  Dere vet det ordtaket her:

  Det klamrer jeg meg fast til når ting går i dass. Denne gangen så jeg helt seriøst ikke lyset i enden av tunnellen, men fader meg så stemte det!! Jeg var så sykt nære å bare gi opp alt og det har vært så lenge siden jeg har fått gode nyheter at jeg nesten ikke husker hvordan det er. Ja, nå "snakker" jeg rett fra leveren til dere, men det må jeg bare. Skulle ønske jeg kunne sagt hvorfor alt har vært så tøft men. Bare tro meg når jeg sier at jeg var nær å gi opp absolutt alt.

  Det kom en liten faen i meg som tenkte at nei, jeg skal for pokker ikke gi opp. Jeg må prøve noe nytt. Jeg må få tilbake mestringsfølelsen. Og det gjorde jeg. Satt meg ned sammen med Solfrid og hadde brainstorming. Satt sammen noen bilder og tekst, og sendte det rundt til de største eiendomsmeglerene i nærheten av oss og i Oslo. Både jeg og Solfrid har tenkt på boligstyling en god stund, men ingen av oss har hatt energi eller tid til å følge det opp. Alle som har startet for seg selv vet at veien er bratt, og jeg tenkte at det kom til å ta utrolig lang tid å komme i gang, eller i det minste få til et møte med noen av meglerene. Alle har jo avtaler fra før av med stylister og hvorfor i all verden skulle de gi oss en sjanse liksom.

  Men så, en etter en svarte de på henvendelsen min og flere var villig til å gi oss en sjanse! Kun TO dager etter vi laget prislisten og sendte den ut, stod vi med nøkler til vårt første stylingoppdrag i hendene. Dagen etter fikk vi to nye oppdrag, og neste uke skal vi på et nytt møte med potensielt flere oppdrag i sikte. Jeg må klype meg i armen faktisk. Det er helt sykt! Og de oppdragene vi har fått, herregud det er drømmeoppdrag!! Det ene oppdraget er ganske stort og vi får virkelig muligheten til å boltre oss med ideer. Vi har fått fritt spillerom og kan gjøre hva vi vil med leiligheten. Alle rom skal males og gjøres om på.

  I morgen sendes papirene inn til Brønnøysund og om få dager er vi eiere av et nytt AS. Vakre Rom Boligstyling AS. Vi har en utrolig spennende tid foran oss med MYE jobbing, men det er jeg klar for. For første gang på evigheter smiler livet tilbake og jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer sammen med Solfrid!

  Vakre Rom nettbutikk skal selvsagt bestå, men i en litt annen form enn tidligere. Jeg kan ikke si noe om dette helt enda (irriterende I know.. sorry) men deler med en gang alt er i boks.

  Jeg lover å ta dere med videre og oppdatere dere med alt som skjer. Om under 3 måneder skal vi flytte ut av lokalene våre, men vi vet enda ikke hvor. Vi har to store bloggere vi skal innrede hjemme hos, og jeg gleder meg skikkelig til å vise dere resultatet og ikke minst hvem de er!!

  Så ja, katta er ute av sekken. Vi starter (eller har faktisk startet) med boligstyling. Vi har null møbler, men kunne selvsagt ikke si nei da vi fikk et oppdrag! Første leilighet skal stå klar på torsdag til uken!! I morgen skal det shoppes med andre ord :) Følg med på Snapchat og instastory (@vakrerom_boligstyling og @yvonne_vakrerom) for bilder og video gjennom dagene som kommer.

  Jeg kjenner at hodet har det litt bedre enn før, og det vises også hjemme i huset. I går ryddet jeg nemlig ut av kjøkkenskapene mine og kvittet meg med 4 store esker drit som bare har tatt opp skapplassen! Blandt annet grøttallerken til minsten som han sluttet å bruke for 5 år siden liksom.. Nei nå skal det blir ordnings her! Jeg er ved så godt mot og mye mer positiv enn på sikkert over ett år!! Nå er det slutt på å dasse rundt usminket i joggis og spise dritt, jeg skal ta tak og få orden på livet mitt igjen!! :)

  Tenk på det da dere. Uansett hvor dritt ting føles, skal det ikke nødvendigvis så innmari mye til før man får det bedre! Jeg vet det ikke føles sånn når man er langt nede, men det må vi minne oss selv på. Er du på bunnen, så kan det jo bare gå oppover, ikke sant!!

  Og til deg som føler at livet går i motbakke kan jeg bare si det som er så irriterende å høre, men så forbanna riktig også!! 

  "Det øyeblikket du er klar til å gi opp, er vanligvis rett før et mirakel skjer! IKKE gi opp <3"

   

  2 kommentarer

  Louise

  18.03.2018 kl.23:35

  Endelig😄 så gøy at du endelig skrev igjen. Syns det er spennende å høre hvordan ting går for deg.

  Linda

  19.03.2018 kl.09:00

  Gratulerer med boligstyling😀 og bloggen ser kjempe fin ut nå😉

  Skriv en ny kommentar