hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

I did it!!

 • Publisert: 08.03.2018, 12:33
 • Kategori: Hverdag
 • Klapp på skulderen til meg selv!! Jeg klarte å dra rumpa mi ut på trening klokka ni i går kveld! det fortjener litt kudos, sant? Eneste fordelen med å være tung er du forbrenner sabla mye når du først trener da. Haha. 550 kcal borte på tre kvarter. Det var middagen min det! Det kan jeg være fornøyd med ja.

  Som nevnt er hodet stappfullt av bekymringer om det ene og andre om dagen og jeg tar meg ikke tid til noen ting. Heller ikke å trene, men fy søren - DET skal jeg! For det hjalp! Jeg klarte å koble av (klarer jo ikke å tenke med 200 i puls.. fnis) Måtte så innmari konsentrere meg om å stå på den elipsemaskinen, for etter 6 minutter hadde jeg så melkesyre at jeg ville gå. Men viljestyrken min er sterk, og jammen vant den over melkesyra!! Stolt av meg selv. Måtte til og med sende et skrytebilde til PT en min ;)

  Nå skal vi straks på en visning på noen lokaler som jeg håper passer for oss. Det er helt rålokaler, så føles litt som å gå 10 skritt tilbake fra der vi har vært i 3 år nå, meeen jeg prøver å se det positive i alt. Nytt lokale, ny start. Vi trenger det nå. Det har vært en tøff vinter både på jobb og privaten så en endring er neimen ikke dumt. Jeg skal ønske den velkommen med åpne armer jeg. 

  Ellers, så har jeg et par spennende planer for Vakre Rom som jeg virkelig håper vi kan få satt i gang med snart. Deler selvsagt med dere når jeg vet mer.

  Nå skal jeg dure avgårde på visning dere! Tudelu <3

  2 kommentarer

  Camy Reed

  08.03.2018 kl.13:39

  Flinke deg som kom deg på trening kl 9. Masse lykke til med nye lokaler. Håper det går over all forventning<3

  Rebekka Josefine

  09.03.2018 kl.16:31

  flink! :)

  Skriv en ny kommentar