hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

The list!!

 • Publisert: 18.02.2018, 13:14
 • Kategori: Tanker og følelser
 • God søndags formiddag dere! Utrolig deilig å få fart på bloggen igjen og veldig stas å se hvor mange som har vært innom de siste dagene! Tusen takk :) Fått mange meldinger fra lesere som sier de kjenner seg igjen, så vi er nok mange som går rundt og føler at tiden ikke brukes der vi egentlig vil.

  Som jeg skrev i forrige innlegg, er det mange ting jeg ønsker å gjøre og lære meg. Her kommer den magiske listen som jeg mener det er så utrolig viktig at man har! Jeg er listefanatiker og skriver lister på absolutt alt! Ekstremt viktig å ha et mål og visualisere veien til målet. The law of attraction dere!! Vil du noe, visualiser det! Make it happen!!

  Jeg har slitt skikkelig med det i det siste, både fullføre listene mine og visualisere målene mine. Vet dere hva som skjer da? Resultatene uteblir. Jepp, de kommer ikke av seg selv. Etter mange år med eget firma må jeg fortsatt jobbe iherdig for kronene, og gjør jeg ikke det, da dabber salget av. Med å jobbe, mener jeg ikke nødvendigvis å reklamere, men jobbe mot målet sitt.

  Her er et lite utdrag fra min liste:

  - Gå foto + skrivekurs

  - Gå Besseggen

  - Begynne aktivt med styling

  - Delta i Toughest viking (haha lang vei hit nå kjenner jeg)

  - Lære mer om vegansk mat, lage mat fra bunnen av

  - Utvikle Vakre Rom shopping app

  - Delta på minst to veldedige arrangementer i året

  - Gjør minst en fin ting for andre hver dag

  - Utvide vennekretsen, være mer sosial

  - Lære meg Photoshop, bilde og video redigering

  - Begynne å klatre

  - Lese bøker

  Altså dette er bare noen ting, jeg har mange ting på de forskjellige listene mine. Både kortsiktige og langsiktige mål, reisemål, ting jeg ønsker å gjøre i huset, hvordan jeg skal utvikle firma videre, hvordan jeg ønsker å spise, og ikke mist - hvordan jeg ønsker at livet mitt skal se ut. Vanligvis klarer jeg å jobbe mot de, men det siste året har jeg slitt fryktelig med dette. Muligens på grunn av energityver. Jeg bruker tiden alle andre steder enn der jeg egentlig vil. Det er så lett å la seg forføre av andre som tilsynelatende gjør alt på sine lister, men så glemmer man at de selvsagt har jobbet hardt de også for å komme dit. 

  For å få tid til de tingene jeg vil, må jeg kutte tid jeg bruker andre steder. Det er egentlig ganske lett, for jeg er nesten kun på jobb eller hjemme i sofaen. Haha jeg hører selv hvor tragisk det høres ut nå. Jobben kan jeg selvsagt ikke kutte ned på, men sofatiden kan jeg kutte ekstremt mye på! Husker da jeg bygget opp Vakre Rom hjemmefra og folk spurte hvordan jeg hadde tid til 100% jobb, to barn OG Vakre Rom. Enkelt. Jeg så ikke på TV. Og det var før hele livet ble tilgjengelig i telefonen vår. Jeg vil egentlig ikke vite hvor mange timer jeg bruker foran tv og på mobilen i løpet av en dag, men har en viss peiling. Det er nok til å bli RÅGOD i Photoshop på et par mnd eller klatre, trene og lære meg å lage sunnere mat!

  Nesten uansett hvem man snakker med så kommer dette opp: "Ser du på Black Mirror eller?" "Herregud jeg runda den nye sesongen av OITNB (Orange is the New Black) i helgen! Sykt bra!" Bloggere og alle andre virker det som, ser ekstremt mye på skjermen, og har du ikke sett Game of trones - ja da er du en oustcast! (jeg har ikke sett den). Jeg har så lyst til å fylle tiden min med andre ting enn bare tv-serier. Er super avhengig så må virkelig gå inn for det da!

  Tror du jeg klarer det?

   

   

  10 kommentarer

  Linda

  18.02.2018 kl.16:06

  You can do it! Ikke sett Game of trones jeg heller! Føles litt bedre nå som jeg tenker på den som en energityv. Hehe

  Bareyvonne

  18.02.2018 kl.21:09

  Linda: Hehe ikke sant! Bare tull ???? Fin søndagskveld til deg!

  Jannike

  18.02.2018 kl.16:09

  Eg har tru på at du klare da ;)
  Blir spennande å følga deg vidare!
  Ønsker deg ein fin dag :)

  Bareyvonne

  18.02.2018 kl.21:10

  Jannike: takk for at du tror det!! Må prøve å tro på det selv også da ?? Oppdatering kommer ??

  Anne T

  18.02.2018 kl.18:22

  Har selvfølgelig troa på deg,og er en først bevisst og vil bruke tida annerledes. Er det enklere og gjennomføre! Det om energityvene var interessant, jeg har alltid sagt tidstyver til ungene. Viss de f.eks ikke prioritere lekser. Fordi en skjerm stjeler tiden deres. Men en energi tyv går jo også på at en ikke orker, blir tom for energi. Takk for bra innlegg!!

  Bareyvonne

  18.02.2018 kl.21:12

  Anne T: takk for fin kommentar! Så hyggelig at du likte innlegget. Mange tyver i dagens samfunn så må prøve å være så oppmerksomme på det som man kan ?? Fin søndagskveld til deg ??

  Kathrine

  20.02.2018 kl.23:33

  Begynn i det små, kutt en time TV og fyll den timen med noe på listen. Så øker du etter hvert, plutselig glemmer du TVen og koser deg med alt det andre. Og Besseggen anbefales. Nydelig tur! :)

  Bareyvonne

  21.02.2018 kl.02:15

  Kathrine: ja det er en god plan! Håper jeg får til Besseggen til sommeren ????

  Kathrine

  21.02.2018 kl.21:15

  Jeg har troen! :) Heia deg.

  Bareyvonne

  22.02.2018 kl.23:45

  Kathrine: tusen takk ??

  Skriv en ny kommentar