hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Savnet ble for stort!

 • Publisert: 16.02.2018, 14:47
 • Kategori: Tanker og følelser
 • Jeg har tenkt mye på bloggen i det siste, og faktisk fått litt spørsmål om jeg ikke kan begynne igjen. Vel, jeg fikk vel aldri helt startet. Og grunnen til at jeg stoppet opp er mange. Svigermor døde. Jeg gikk opp masse i vekt. Måtte si opp en ansatt på jobben. Livet skjedde. 

  Når jeg stod i dusjen i stad, så hadde jeg tusen tanker i hodet om hva dette første innlegget skulle inneholde. Nå som jeg sitter her for å skrive, er det plutselig helt kokt bort. Skriving er ferskvare. Det var det som gjorde det utrolig vanskelig. I skrivemodus kan jeg skrive 10 innlegg på rappen, men ikke alltid det blir riktig å poste disse på senere tidspunkter. Bloggere som har annonseinntekter og kan planlegge reklameinnlegg blir litt annerledes, men for meg som "bare" skriver om alt og ingenting, er jeg nesten avhengig av å skrive der og da. Jeg må sette av tid, og tid er mangelvare i dag, sant?

  Som kreativ sjel kjennes det uutholdelig å ikke få utløp for kreative ideer og få utfolde seg. Du tenker kanskje at jeg får det i jobben min, men svaret er nei. I Vakre Rom er jeg daglig leder og sitter med ansvaret for budsjetter, regninger, daglig drift og så klart innkjøp. Innkjøp er gøy, men kun en liten del av jobben min. Ettersom firmaet har vokst seg større og større, kjenner jeg at jeg er helt nødt til å få kreativt utløp andre steder. Å skrive for meg letter skikkelig på trykket! Der andre drar på trening, kan jeg skrive. Savnet etter å skrive ble til slutt for stort og nå håper jeg at jeg  skal klare å holde det ved like. Jeg har innsett mer og mer at skrive er noe jeg trenger mest for min egen del, og at jeg ikke må fokusere sånn på antall lesere. Altså, det er lettere sagt enn gjort. Haha. Jeg var sikkert inne og sjekket lesertallene 5 ganger i timen! Men med mindre fokus på antall lesere og mer fokus på at det hjelper meg, kanskje det endrer litt.

  Skriver meg egentlig litt bort nå fordi jeg har så mange ting på hjertet, men skal prøve å dele opp alt i flere innlegg så det ikke blir så masete for dere å lese ;)

  Jeg har grublet og grublet på hvorfor jeg ikke klarte å holde på bloggen, og har endelig kommet frem til et svar. Svaret er det samme på alle tingene jeg ikke klarer å gjennomføre. Alt fra vekt og kosthold, trening, bloggen, alle fiffige planer jeg har for Vakre Rom, til å rydde baderomsskuffene. Banalt eksempel, I know, men det er en ganske enkel grunn til at jeg ikke klarer å gjennomføre ting - og at baderomsskuffene fortsatt ikke er organisert. Nå har jeg endelig klart å finne ut hva det er!

  Skriver et nytt innlegg om det, så dette ikke blir for langt. Takk for at du leste mitt første innlegg på nesten 5 mnd! Ønsker dere en super fredag :))

  Klem Yvonne

   

  11 kommentarer

  16.02.2018 kl.15:15

  Jippi😍 Gleder meg til å følge deg her på bloggen🌺🌸

  Bareyvonne

  16.02.2018 kl.15:19

  Anonym: Så utrolig hyggelig! Det er jeg glad for å høre :)

  Linda

  16.02.2018 kl.16:09

  Blir koselig å følge med😊

  Barbro

  16.02.2018 kl.22:51

  Så koselig at du skriver igjen, har sjekket bloggen flere ganger siste halvåret...🌸 Lykke til fremover, skriv fra hjertet så år det nok bra😊

  Bareyvonne

  17.02.2018 kl.11:42

  Barbro: åh så hyggelig å høre!! Ønsker deg en fin helg ??

  Kristin

  16.02.2018 kl.23:30

  Hei. Hvorfor måtte du si opp en i vakre rom?

  Bareyvonne

  17.02.2018 kl.11:41

  Kristin: pga økonomiske årsaker ??

  Christina

  17.02.2018 kl.06:01

  Så gøy🙌🏼 Kommer til å være fast leser, fulgt deg i mange år og synes du skriver utrolig bra! Så regn med meg 👌🏼😂🙋🏻‍♀️

  Bareyvonne

  17.02.2018 kl.11:42

  Christina: så utrolig hyggelig å høre!! Tusen takk ????

  Hanne

  17.02.2018 kl.19:50

  Det er en fornøyelse å lese bloggen din, supert at du er tilbake! Det har jeg venta på! 😀

  Bareyvonne

  18.02.2018 kl.13:39

  Hanne: så utrolig hyggelig å høre! Gjør meg varm om hjertet ?? Ha en nydelig søndag ??

  Skriv en ny kommentar