hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Et livstegn..

 • Publisert: 14.09.2017, 22:53
 • Kategori: Tanker og følelser
 • Nå satt jeg i sofaen (som jeg har gjort mye av de siste ukene) i joggis uten sminke og tenkte på bloggen min. At jeg har lyst til å skrive til dere snart. La det ut på Snapchat og tenkte - nei, jeg tror jeg skriver litt NÅ jeg. Det er på tide!

  Tenk at det skulle ta 3 uker før det kom et nytt innlegg på denne bloggen! Puh.. det var ikke helt planlagt og med alt som har skjedd har jeg ikke følt meg klar for å skrive - før nå.

  Noen av dere har kanskje fått det med dere, men både jeg og Solfrid mistet en svigerforelder med bare en ukes mellomrom. Først døde hennes svigerfar, og en uke etter når hun sitter i begravelsen, døde min svigermor. Dette skjedde to dager etter forrige innlegg, så har ikke følt for å skrive. Våre kjære har mistet en forelder og våre barn har mistet en bestemor og en bestefar. Tungt for oss alle, og siden Vakre Rom kun er meg og Solfrid akkurat nå - ja så blir vi rimelig sårbare i en slik situasjon. Heldigvis har vi hatt veldig god hjelp av søsteren min <3

  Å planlegge begravelser samtidig som du går og velger ut varer til butikken, det føles bare så jævla meningsløst. En person er død, men vi må velge om den kjolen som kommer inn neste år skal være rød eller blå. En utrolig viktig jobb, og du skal holde hodet kaldt. Jeg har blitt bedre og bedre på å kjøpe inn riktig, men i år var det vanskelig å fokusere. I en vanlig jobb ville jeg kanskje tatt meg en uke fri, men det var helt umulig med tanke på alt som måtte gjøres. Innkjøpene venter ikke, så vi har bare bitt tenna sammen begge to.

  Bare noen dager etter begravelsen var det tid for mitt inngrep på A-hus. Fjernet en del av livmorhalsen på grunn av alvorlige celleforandringer. Du kan lese mer om det HER. Flere har lurt på hvordan det gikk og går, og det kommer en egen oppdatering på dette :) Takk til alle dere fine som spør!! Setter jeg stor pris på.

  Så kun 3 dager etter inngrepet gikk jeg i en ny begravelse. Denne gangen pappaen til en i klassen til Didrik. En vakker, men helt hjerteskjærende begravelse. To jenter på 7 og 9 år har mistet sin kjære pappa. Herregud, så mye tragisk på en gang. Kjenner at det holder nå altså!

  Så dere, dette er forklaringen på alt fraværet. Jeg mente det når jeg sa at jeg ønsker å blogge fremover, men jeg har ikke hatt overskudd til noe mer enn det jeg har vært helt nødt til. Nå er jeg endelig på bedringes vei og fremtiden ser lysere ut. Jeg venter på prøvesvar som kommer om en ukes tid, og kjenner jeg er litt engstelig for det. Neste uke har jeg et møte jeg gleder meg til å bli ferdig med, og etter dette - gurimalla da skal jeg være så utrolig fornøyd med meg selv. Har masse jeg vil fortelle dere, og det kommer altså!!

  Denne høsten blir full av masse gøy på både jobbfronten og hjemmefronten. Huset skal få seg en real makeover og selvsagt skal jeg vise dere alt :)

  Hyggelig å skrive til dere igjen, og takk for at du leste! Nå skal jeg rydde huset ferdig her, for i morgen kommer det en som skal begynne på det første av mange prosjekter her i huset. Adrians rom er først ut! Kanskje jeg får tatt bilder til dere allerede i morgen, så følg med!!

  Og dere, det er så sjukt klisje - men SÅ viktig! GRIP DAGEN! Ikke vent til i morgen, til helgen, til det blir bedre vær. Ikke heng deg opp i bagateller. Ikke bær nag. Fortell de du er glad i hva du føler. Lev livet, for før du vet ordet av det kan det plutselig være for sent.

  Slenger ved dette fine bildet av mine to skatter som betyr alt i verden <3 Føles som det var i går.. Tiden flyr avgårde, så gjør det beste ut av den!

  Klem

  2 kommentarer

  14.09.2017 kl.23:13

  Æeglaidæ

  Anonym

  27.09.2017 kl.22:35

  Hvordan gikk koniseringen? Er i samme situasjon selv og har venter på svar på koniseringen i 5 uker nå... forferdelig ventetid.

  Skriv en ny kommentar