Supert tips til deg som bor i Oslo og Akershus

I dag hadde jeg bestemt meg for å ta igjen litt tapt arbeid på jobben, få sendt ut en del mail, få oversikt over bestillinger og masse annet. Jeg er nok ikke så vanskelig å overtale, for da mamma ringte meg sent i går kveld og lurte på om jeg og familien ville være med på tur, så ble svaret fort ja. Fristet mer å være ute under sol og blå himmel, enn innestengt på et kontor.

Det er siste fridagen med sol på en stund og det må jammen utnyttes! Snille mamma tilbød seg å jobbe med meg mandag kveld så jeg kommer i mål, så da var det ikke vanskelig å si ja.

Vi har tatt båten ut til Håøya i Oslofjorden i dag. Sol, sjø og familietid. For en fin søndag vi har hatt! Oslo har så mye fint å by på, og mange ting trenger ikke koste all verden. Et supert tips til deg som bor i Oslo/Akershus.

Kost meg med lille godklumpen min i dag. Didrik var ikke helt i form, så han har ligget mest under piknikpleddet stakkars.

Båtturen tar bare en time fra Aker Brygge og koster 40 kr per person. Barna er gratis. På øya kan man kose seg på stranda, fiske krabber, gå på oppdagelsesferd eller nyte verdens beste kanelboller på cafeen. 

Fineste mamma og pappa <3

Har dere hatt en fin søndag da? Gjort noe gøy?

Nå har akkurat svigerfar kommet på besøk og jammen kom ikke resten av gjengen også. Hehe vi får aldri nok av hverandre :)  Søndagsmiddag og bordtennisturnering på planen i kveld.

Blogges i morgen <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits