hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

20 kjappe om meg

 • Publisert: 12.08.2017, 18:25
 • Kategori: Personlig
 • Her kommer et litt anneredes blogginnlegg med 20 ting dere kanskje ikke visste om meg :) Håper dere liker!

  Jeg er veldig klønete. Klarte faktisk akkurat å miste macen på foten, sånn på høykant. Aner ikke hvordan, men gjør sabla vondt. Jeg mister og velter ting ganske så ofte. Sparker borti bordben og snubler. Haha.

  Jeg er skikkelig morgengretten. Om morgenen vil jeg helst bare være i fred og ikke snakke om livets store spørsmål. Hvis du snakker til meg før jeg har fått i meg kaffe, så er sjansen stor for at jeg glefser tilbake. Huff, stakkars Jørgen.

  Jeg er ekstremt glemsom. Jeg kan glemme hva jeg spiste til middag i går, hvem jeg var sammen med og hva vi snakket om. Jeg glemmer hvor jeg legger nøkler, mobilen og sminken min. Veldig irriterende for de rundt meg. 

  Jeg er veldig distré. Jeg tar meg selv ofte i å tenke på andre ting når folk prater til meg. Ikke fordi jeg er uinteressert, men sliter med å konse. Planlegger andre ting samtidig. Dette gjør meg veldig distre, og ofte får jeg ikke med meg hvor vi skal eller hva vi har snakket om. Prøver å skjerpe meg da.

  Jeg er dronningen av å skrive lister. Jeg skriver selvsagt notater på mobilen, men er mest glad i å skrive ned ting for hånd. Da husker jeg bedre. To år på rad nå har mamma gitt meg hjemmelagde listeblokker. I år hadde hun laget en blokk av en gammel malekort. Utrolig fin. Mamma er så kreativ!! Jeg lister opp dagens to tos på jobben, hva jeg vil ordne på i huset - i prioritert rekkefølge, jeg lager lister over hva jeg ønsker meg ut av livet og hvilke mål jeg har. Ja, egentlig for alt!

  Jeg kommer alltid for sent. Dette skylder jeg på mamma (og pappa forsåvidt) for. Haha, vi kom alltid for sent da jeg var liten. Om det var til skolen, til en bursdag eller middagsselskap. Jeg er aldri den som er tidlig ute, og kanskje en sjelden gang kommer jeg presis. Men skal du møte meg, kan du fint legge på 10 minutter. Nylig leste jeg en artikkel om at folk som kommer for sent er veldig harmoniske mennesker, og har et avslappet forhold til tid. De sover bedre, er gode på multitasking og har et ikkeangst- fylt forhold til tid. Du kan lese studien HER om du vil. Visste du at A og B mennesker opplever tid forskjellig? Jeg er utpreget B menneske og de opplever et minutt som 78 sekunder, mens A mennesker opplever det som 58 sekunder. Liten fun fact. Klokken går altså saktere for forsentkommere. Om du leser artikkelen, så er jeg den distré typen.

  Jeg ler veldig høyt. Hvis du er på kino eller standup er det alltid noen som ler høyere enn andre. Jeg er den personen.

  Jeg er en avslappet mamma. Jeg stresser veldig sjeldent hvis barna skader seg eller blir syke, mens Jørgen er den første til å ringe legevakten, hehe. Jeg er imot å gi paracet og antibiotika hvis ikke det er høyst nødvendig. Når det er sagt, har barna er veldig godt immunforsvar og blir sjeldent syke. Jeg tror det har en sammenheng.

  Jeg er rolig i stressede situasjoner. Jeg er ikke en person som mister hodet så lett. Dersom det skjer noe kritisk er jeg ikke typen som tar helt av, jeg holder hodet kaldt og tenker rasjonelt.

  Jeg er ekstrem.  Med det så mener jeg at jeg er ekstrem enten ene eller andre veien. Enten så trener jeg hver dag og spiser sunt, eller så stapper jeg i meg godis mens jeg ser på tv. Jeg har enten veldig mye på gang og tusen baler i luften eller nada. Enten så rydder jeg huset hver dag og er supernøye med å vaske klær, eller så er det stikk motsatt. Jeg er veldig enten eller og sikkert veldig vanskelig å leve med til tider.

  Jeg har flyskrekk. Jeg er ekstremt redd for å fly, og da mener jeg ikke bare at jeg syns det er ubehagelig. Jeg får dødsangst bare jeg ser et fly og blir klam i hendene. Jeg analyserer alle for å se om jeg merker noe unaturlig, følger med på personer som oppfører seg rart og analyserer uttrykket til flyvertinnene. Jeg tror at jeg skal dø hver eneste gang jeg flyr og priser meg lykkelig hver gang jeg lander. De siste årene har det blitt verre og verre, og nå er jeg helt avhengig av beroligende medisiner for å klare meg gjennom en flytur.

  Jeg har sceneskrekk. Hvis noen ber meg om å holde tale i en bursdag eller bryllup, så svimer jeg nesten av. Det er som om hjernen ikke får nok oksygen og jeg får skikkelig ut av meg sjæl opplevelse. Dette er noe jeg jobber med, for jeg har fått tilbud om å holde foredrag flere ganger, men sier nei fordi jeg ikke orker å deale med angsten. Jeg holdt tale i mammas 50 årsdag i fjor, og sang til og med en egenskrevet sang foran 50 gjester. Stolt av meg selv enda for det!

  Jeg møtte kjæresten min for 14 år siden (da jeg var 18 år) via en datingside på nett. Vi snakket sammen ett år før vi møttes og etter bare 3 måneder flyttet jeg inn hos han. Vi har vært sammen siden.

  Jeg har ikke fullført videregående. Jeg vokste opp i Bærum og siste året på videregående fikk jeg så nok av hele Bærum blærum, at jeg på impuls flyttet til Trondheim med min beste venninne. (hun bodde da i Narvik) Vi leide to rom i et kollektiv usett (sammen med tre gutter) og dro opp uten at noen av oss noengang hadde vært i Trondheim. Skoleåret gikk svært dårlig, og i mars droppet jeg ut. 

  Jeg er utdannet hudpleier. Jeg var veldig usikker på hva jeg ville jobbe med da jeg var yngre og tok et år som hudpleier på skole i Oslo. Hadde min egen salong en stund også, men det var bare ikke min greie.

  Jeg har et veldig nært forhold til familien min og ser de ofte flere ganger i uka. Vi tuller og tøyser, ler masse sammen og er veldig gode venner. Jeg tenker daglig på hvor heldig jeg er som har de som min familie <3

  Hunden min Zimba (en pomeranian) har bare 3 ben. Han ble angrepet av naboens hund den dagen vi flyttet inn i huset vi bor i nå (7 år siden) Han måtte amputere benet, men klarer seg helt fint.

  Jeg har drevet Vakre Rom på fulltid i 3 år, og før det jobbet jeg i hotellbransen og i et firma som drev med matimport. Interiør og klær er helt klart min hylle! Elsker jobben min.

  Jeg er impulsiv. Jeg er ikke en person som liker å planlegge, jeg liker å ta ting på sparket. Jeg elsker å få uanmeldt besøk (bryr meg fint lite om huset ikke er skinnende rent) eller å bli bedt med på ting i siste liten. Jeg kan finne på å ommøblere stua midt på natten, eller å sette i gang et stort prosjekt når jeg egentlig er på vei i seng.

  Jeg utsetter ting. Skriver heller lange lister og tenker på hvordan jeg skal få det gjort istedenfor å faktisk gjøre det. Jeg er en thinker, ikke alltid en doer. Det kan være alt fra å åpne regninger, dra på butikken, sortere barnas klær eller gjøre andre ting jeg syns er kjedelig. Jeg velger alltid å gjøre det jeg syns er morsomt fremfor å gjøre det jeg kanskje burde gjøre.

  Da håper jeg dere har blitt litt bedre kjent med meg og at dere syns dette innlegget var morsomt. Spør meg gjerne dersom det er noe du lurer på, så lager jeg en spørsmål/svar bloggpost etter hvert.

  Nå har Jørgen disket opp med lørdagsmaten og etterpå skal vi se en film nede i kinorommet. God lørdagskveld til dere!!

  Klem

  7 kommentarer

  Anne O

  12.08.2017 kl.18:46

  Artig innlegg. Gøy å bli mer kjent med deg. Tenker også at du er en åpen og ærlig person. Stå på, klem

  Bareyvonne

  12.08.2017 kl.21:06

  Anne O: Så hyggelig at du syns det! Tusen takk for fine ord :))

  Mamma 💜

  12.08.2017 kl.21:01

  Mammas feil at du kommer forseint? 🙈 Nope. Det er pappa det 👍🏼 Love you 💜

  Bareyvonne

  12.08.2017 kl.21:05

  Mamma: Haha nice try mamma! Hvem var det som sa at du alltid måtte legge på 2 timer når du skulle rekke noe? Haha, det var din venninne det ;) Love you too!

  Anne Katrine

  12.08.2017 kl.22:13

  Det var nett som å lese om seg sjølv uten flyskrekk 🙊 Eg er utprega b-menneske, veldig glømsk, stressa sjeldent og ikkje minst den i jentegjengen som alltid er for sein. I slekta er familien vår kjent for å alltid komme for seint, so eg skylda på muttra og fattern for det 😂 Veldig artig å lese meir om kven du er :-) Virka som du har ein fantastisk familie og ein innhaldsrik kvardag :-)

  13.08.2017 kl.10:43

  Hehe.... må le, kjenner meg igjen🤣 Du er herlig, kjekt å lese bloggen din😀😘

  Stine Sophie Lundsrud

  13.08.2017 kl.12:01

  Så morsomt å bli kjent med deg :) Ha en strålende dag :)

  Skriv en ny kommentar