Hadde du latt kjæresten drasse dette inn i stua??

Ja kjæresten min er supersnill, omtenksom og gavmild, han gir fine gaver og har god smak - MEN han er også ganske så utspekulert skal jeg si dere. I et svakt øyeblikk blindet av fine gaver og surprisefest han hadde ordnet for meg i går, så sa jeg ja til å kjøpe et bordtennisbord. Altså det i seg selv er ikke så veldig snilt av meg, men jeg har gått med på at dette bordet skal stå delvis ute/delvis inne. I stua. Om du følger meg på Snapchat vet du at vi ikke bor i et palass, og et bordtennisbord som måler 2x3 meter opptar stort sett all ledig gulvplass mellom sofa og spisebord.

Han løste plassproblematikken bare med å dytte spisebordet inn på kjøkkenet. Dette ser han ikke på som noe videre problem, han foreslo til og med at vi kunne bytte ut spisebordet med dette bordet, super praktisk! Herregud, mannfolk ass. Vet ikke om jeg skal grine eller le.

Han er overlykkelig som et lite barn på julaften, og jeg skjønte faktisk ikke før i dag at han med vilje la dette spørsmålet til gårsdagen. Han visste jeg kom til å si ja til nesten hva som helst fordi jeg var så rørt over alt han hadde satt i gang.  Nå  ler han høyt for seg selv, storfornøyd med sin utspekulerte plan.

Hadde du latt kjæresten drasse et bordtennisbord inn i stua?

 

 

3 kommentarer

Lilli

10.08.2017 kl.23:14

Haha, jepp! Men vi har heldigvis en stue til overs hvor det kan stå i fred :'D

Linda

10.08.2017 kl.23:16

He he :-)

Tar litt plass ja, men så gøy for hele familien !!

Utmerket bord for litt "beer-pong" on girls night ;-)

Cecilie By

10.08.2017 kl.23:23

Nei det hadde jeg ikke gjort😂😂😂

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits