Min mann kan!!

Denne kvelden ble ikke helt som jeg tenkte altså. Jørgen kan virkelig kunsten å overraske!! På søndag feiret jeg bursdagen min med familien sammen med Jeanette (vi slår ofte sammen bursdagene våre), da hun har bursdag 3 august og jeg 9 august. I dag skulle Jørgen lage middag, men jeg hadde ingen forventninger overhodet utover det. Rolig familiekveld bare meg og gutta.

Jeanette kom innom en tur på ettermiddagen med gave til meg, og vi lå på sofaen i joggis mens Jørgen laget middag. Plutselig hører jeg noen som synger bursdagssangen, og opp trappa kommer familien min. Mamma, pappa, mormor og Isabelle. Mulig jeg er blitt sentimental på mine eldre dager, for jeg begynte å grine. Ble sååå rørt. Jørgen hadde fikset surprise for meg, avtalt med de uten at jeg visste noe og laget middag til hele gjengen. Kjøpt kake hadde han og. Min favoritt, nemlig marsipankake!! Pappa filmet, så her har dere en skikkelig hjemmevideo ;)

 

Herregud, så heldig jeg er. Bortskjemt og heldig <3 Min mann kan!! I tillegg til verdens fineste bursdagsgave, overraskelsesbesøk, middag og kake - har jeg fått hundrevis av gratulasjoner på snap og Facebook. Grete, min aller mest trofaste kunde gjennom mange år, sendte meg en nydelig bukett blomster med verdens fineste kort. Nei dere, denne dagen har vært fantastisk fin!! Jeg er jammen heldig.

Jeg skal vise dere bursdagsgavene i morgen, for det ble altfor mørkt å ta bilder i kveld.

God natt fra en glad, lykkelig og rørt 32 åring ;)

3 kommentarer

Tonje

10.08.2017 kl.04:55

Så utrolig koselig gjort av Jørgen! ❤️ Du er heldig som har en så fin og god familie - gratulerer med dagen som var i går.

iren

10.08.2017 kl.09:37

Gratulerer med dagen på etterskudd! 🎉🌸😊 for en herlig familie det virker som du har 💕

Hege

10.08.2017 kl.12:31

Så utrolig koselig!! Snill mann og familie du har ❤️

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits