Bursdagsbarnet! :)

Kan man si bursdagbarn når man har bikket 30? Huff jeg vil ikke tenke på tallene lenger.. Anyways!! I dag har jeg bursdag, og ble overrasket av kjæresten og barna på sengen med gaver og bursdagssang! Veldig koselig :) Jørgen er så utrolig flink til å kjøpe gaver, så han traff blink i år igjen! Kjøpte noe superfint jeg ikke har ønsket meg engang! Viser dere bilder etterpå, så stikk innom litt senere.

I dag holder jeg og Solfrid på med styling hjemme hos meg. Trengte litt nye bilder til nyhetsbrev og instagram. Utrolig uflaks med været da, det bøtter ned!! Vi har klart å knipse mange bilder alikevel vi altså, og vil du se hvordan det ser ut i kulissene - følg oss på Snapchat! Man får vel ikke mer moro enn man lager sjøl nei ;) Søk opp vakrerom.

Dette bordet er så sabla fint og nå som vi har tatt bilder her med det, så vil jeg jo ikke levere det tilbake vettu! Elsk smelsk :) Bordet kan kjøpes HER og er på salg!!

Og dere, siden jeg har bursdag i dag skal dere får 20% rabatt på alle lagervarer!! Bruk koden: yvonnebursdag (NB! Gjelder kun i dag)

Blogges!

2 kommentarer

Stine Sophie Lundsrud

09.08.2017 kl.18:13

Gratulerer så mye med dagen :) Ha en strålende kveld :)

09.08.2017 kl.19:56

Happy B-day Yvonne 🎀🎈🎉

Jeg digger deg😗

Klem!

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits