Sjukling i hus

Hei dere! Klare for en ny uke? Her startet dagen ganske rolig med en liten febersyk gutt. Jeg og Jørgen har delt dagen i to så jeg er hjemme første halvdel, han siste halvdel. Sånn er det når vi begge er gründere med egne selskaper, det er viktig at vi kan dele sykedager og planleggingsdager mellom oss.

Fader nå så jeg at vi er tomme for kaffekapsler her. Gleder meg tl å drikke kaffe med Solfrid på jobben etterpå altså. Hun er tilbake etter 6 uker ferie!! August skal bli en fin måned med innkjøp og møter, planlegging og en fresh start. Jeg elsker nye starter. August er min favorittmåned (kanskje fordi jeg har bursdag;) så denne måneden skal jeg nyte!!

Huset her hjemme har vært kaos så lenge jeg kan huske. Jørgen mener rett og slett at vi (jeg) har for mange ting. Han er typisk mann og mener at klær er ting. Altså, klær er ikke ting! Klær er skatter!! Jeg har en forkjærlighet for klær, vakre ting og tang. Ofte så hoper det seg opp her hjemme. Vi har ikke nok langringsplass til alt dilldallet mitt. Jeg har 3 store søppelsekker nede i kjelleren med pyntepyter jeg har byttet ut. Nå planlegges oppussing av kjøkkenet og nytt gulv, så det blir en gylden mulighet til å renske opp litt. Det er jo ingenting som er bedre enn et ryddig hus syns jeg da, selv om det svært sjeldent er det her hjemme.

Sist det var helt plettfritt her, var da KK Living var på besøk for et par år siden. Fnis. Kanskje jeg skal ringe et interiørmagasin for å få litt fortgang i sakene ;)

Så gøy å ha fine bilder fra huset vårt! Mimrer litt :)

Holder på å planlegge litt endringer på mistens rom også, ny seng blandt annet. Høsten er til for å dille og dalle inne! Gleder neg til å vise dere alt.

Nei, nå får jeg svinge meg rundt her. Tusen takk for alle kommentarene dere la igjen her om dagen forresten. Alle er lest og notert ned!! Gode tips :)

Blogges!

3 kommentarer

Solfrid

07.08.2017 kl.12:06

Hjemmet deres altså😍🙌🏼 Jeg gleder meg såå til å sees igjen😃👏🏼

Ancecilla

07.08.2017 kl.12:18

Hei på deg

Hvis du vil bli kvitt noen av de gamle sofaputene så blir du kanskje kvitt et pr av søplesekkene??? De du byttet ut når du kjøpte nye. Fnis fnis

Klem fra Rælingsberta Ancecilla

Wenche Konstance

07.08.2017 kl.13:42

Hei Yvonne😊Vi planlegger å gjøre om på badet, vi har veldig lyst på den type vask dere har. Hvor kan vi få tak i den? Pris?

På forhånd takk☺☺

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits