Kosehelg

Hei dere! Hadde planer om å få ut et blogginnlegg i går, men sånn ble det bare ikke. Har dere hatt en fin helg? Min helg har vært helt super!!

Fredagen startet med styling hjemme hos meg, knipset litt bilder til Instagram og laget faktisk videoblogg for første gang. Har split inn to sessions sammen med Jeanette, men vet ikke om jeg skal dele de helt enda. Virkelig ut av komforsonen altså.. Hva syns dere? Vil dere se videoblogg?

 

På fredag var jeg og Jeanette ute og spiste, feiret begges bursdag på Bølgen og Moi. (hun har bursdag 3 august, jeg 9 august) Et par flasker vin og noen drinker senere endte vi opp på byen, og jeg festet med 20 åringene helt til det stengte klokka 3. Puh, det tar på litt mer nå enn det gjorde for ti år siden, det skal jeg ærlig innrømme.

Fineste lillesøster!! :)

På lørdag spiste vi sen frokost og dro en tur til Oslo for å se på nytt gulv og kjøkken. Planlegger litt oppussing her hjemme og gleder meg til å vise dere!! Fikk endelig dratt innom butikken til Marianne på Kiellands plass, MM Design.

En superfin ny kelimpute måtte bli med hjem :))

På vei hjem dro vi innom Sofienbergparken og gutta fikk brent litt energi. Jeg og Jørgen fikk helt dilla på bordtennis, og har såå lyst til å kjøpe et bord hjemme.

Nå har vi akkurat kommet hjem fra bursdagsfeiring hos mamma, vasket to maskiner med klær, ryddet walkin og landet i sofaen. Skal unne meg en episode Gossip girl før jeg stuper i seng!

Håper helgen deres har vært fin <3

Klem

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits