Null viljestyrke..

Så gøy at det var så mange som ville lese om neglene mine i går, hihi. Det hadde jeg ikke trodd! Fy fader, i dag våknet jeg opp med den verste følelsen i kroppen. Du vet den der blandingen av sovet for lite, spist for mye. 

Jeg har en innrømmelse å komme med. I går klarte jeg seriøst å trykke i meg en HALV sjokoladekake! Du vet sånn svææær langpanne. Er så flau at jeg vil gjemme meg, men hvis jeg skriver det her så ser jeg kanskje selv hvor dumt det er. Sjokoladekaka var en ting, men når du legger på 500 gram med smørkrem oppå det hele. Ja da skjønner du hvorfor kroppen min ikke er så happy i dag. For et sukkerkick, og FOR en nedtur i dag.

Ferien har vært full av utskeielser, og etter vi kom hjem har jeg ikke klart å komme meg på trening. Har vært så utrolig sliten. Etter ferien. Haha må komme meg etter ferien, hørt noe så dumt. Men ja, sånn er det vel for de fleste. Det er hardt å begynne med rutiner igjen, selv om jeg har tillatt meg selv en ganske myk start. Jobber hjemme på morgenen, spiser i ro og fred før jeg tar en tur på jobb. Akkurat nå er det stille før stormen. Om ikke lenge braker det løs med innkjøp og messer, så nå må jeg bare skjerpe meg og være on top of my game.

Hvordan har det gått med dere i ferien? Klarer dere å spise sunt og være aktive?

Neste uke skal jeg starte opp med PT igjen og da er det ingen kjære mor gitt. Pån igjen med kylling, salat og spinning. Gleder meg faktisk, for sånn kroppen min føles nå - det er noe dritt. Alt føles så mye bedre når jeg mater den med sunne saker og styrer unna sukker.

I dag har min kjære søster bursdag, så vi skal spise en liten bursdagslunsj i sola. Apropos sol, dere skal få 20% rabatt av meg på alle solbriller i nettbutikken ut søndag! Gjelder kun til dere som leser bloggen :) Bruk koden : solbriller

HER finner du alle solbrillene :)

Nå skal jeg komme meg på jobben en tur, følg gjerne med på Snap om du vil se hva jeg og Jany skal i dag (vakrerom)

Tudeluuu <3

3 kommentarer

Trine

03.08.2017 kl.15:28

Haha.. må flire litt..

Sitt akkurat å vurdere ett innlegg på egen blogg ang samme tema :D

At det e mulig å tryne så av hesten når det e ferie.. å fysj kor tungt det e å ta sæ sammen!

Æ vedde på at kaka va nydelig! Klare lett samme bragden om æ vil :)

Hilsen sjokolademums... :D

Masse lykke til med ny aktiv hverdag!

Heie på dæ :)

Så får vi se om æ blottlegg mæ fullstendig eller bare tar mæ sammen i stillhet..

Trine

Bareyvonne

03.08.2017 kl.19:14

Trine: Tusen takk for hyggelig kommentar! :) Litt godt å høre at jeg ikke er alene da, men kjipt vi er så mange som må slite med dette! Kaka var god den, men definitivt ikke verdt det! Haha!

Lykke til du også!! :) Klem

iaa

04.08.2017 kl.13:16

Synes det er tøft gjort av deg å dele både opp - og nedturer. Det burde være mer av det på sosiale medier! Stå på videre både personlig og i jobben. Du virker som en ekte, flott og dyktig jente! Klem fra byiaa(Instagram) - som følger deg på insta og med ujevne mellomrom op bloggen. Gøy å komme litt på "innsiden" til en flink grunder og bli litt mer kjent med personen Yvonne via bloggen din. 😊

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits