Pink nails

Skikkelig rosabloggete å skrive om neglene sine. Fnis. Men jeg får så utrolig mange spørsmål om hva jeg gjør med de, hvor ofte, hva det koster og hvor jeg går. Samler alle spørsmålene her i en bloggpost, og slenger ved et par bilder av de nye neglene jeg fikk i går. Gikk for babyrosa denne gangen!

Jeg gikk lenge til Butterfly Nails på Metro senter, men på grunn av elendig kundeservice (eller mangelen på den) så valgte jeg å bytte neglestudio. Nå har jeg begynt å gå til Angel nails på Strømmen storsenter, og superfornøyd med de. Gått dit 4 ganger nå. En del av de som jobber der snakker norsk, i motsetning til det andre stedet jeg gikk før. Veldig hyggelige alle som jobber der, raske og rimelige. 

Det er mulig jeg er helt paranoid nå, men da jeg fortalte at jeg gikk til den andre salongen på Metro, eksploderte det med kunder der. Helt umulig å få time etterpå. Nå kan det være at det bare var tilfeldig, men fikk jo snap av veldig mange som hadde begynt å gå dit. Har derfor vært litt i tvil om jeg ville dele denne skatten av en neglesalong med dere, men de er proffe og setter opp timer så jeg tror det skal gå helt fint ;) På Metro sa de ja til alle som ringte uten å sette opp timer og ba alle som kom på Drop In bare sette seg ned og vente. Det resulterte i fullstendig kaos og ofte var jeg der 3 TIMER før jeg var ferdig. Puh.

Hvis de som har ordnet neglene dine har gjort en god jobb, bør de vare i 4-5 uker avhengig av hvor fort dine egne negler vokser. Jeg pleier å legge nye ca en gang hver 4 uke. Legger akryl oppå mine egne negler, så har ikke tipper under. Dersom du har korte negler og ønsker deg lange, er det bare å sette på tipper så legger de akryl utenpå. Jeg gjorde det i starten, men nå har mine negler vokst seg lange nok, så bruker kun akryl. Nå er jeg litt usikker på hva nytt sett koster, men tror det er 550,- eller 500,- Jeg betaler hvertfall 450,- for etterfyll, og det er superbillig! Ikke uvanlig at det koster 1000,- til 1500,-

Så, det var dagens tips dere! Nå skal jeg få tatt litt bilder til instagram her og komme meg på jobb. Ønsker dere en super dag :)

Klem

8 kommentarer

Emma

02.08.2017 kl.10:30

Kjempe fine negler! Elsker den rosa fargen!

Bareyvonne

02.08.2017 kl.10:37

Emma: Tusen takk :) Skikkelig happycolor!

Cecilie

02.08.2017 kl.11:11

Så lekre! Er det en spesiell ansatt der du anbefaler? Hvem går du til?

Bareyvonne

02.08.2017 kl.11:36

Cecilie: Tusen takk :) Nei de bytter på hver gang, og det er forskjellige som tar av/på slik at alle skal få øvet seg :) Alle er flinke!

Jannicke

02.08.2017 kl.20:46

Jeg gikk også på metro før. ALDRI IGJEN!

går på strømmen isteden. Mye bedre service og ikke minst timebestilling👏👏👏

Bareyvonne

03.08.2017 kl.10:26

Jannicke: Ja det er som natt og dag. Utrolig hva man gjør bare for å spare litt penger da, hehe. Men de på Strømmen er så flinke - glad jeg fant de :)

Angel Nails & Supply

03.08.2017 kl.16:57

Hei Yvonne,

det var en utrolig snill dame fra sentret som sendte oss denne linken til bloggen din, noe vi måtte bare gi tilbakemelding på.

Vi vil så gjerne takke deg for så mye fine ord og hvordan du har framhevet oss på.

Som sagt vi har våre feil og mangler, men vi prøver så godt vi kan for å forbedre oss til enhver tid og gi den beste servicen til alle som er innom oss.

Dessverre blir ikke alle fornøyde, så derfor er alle tilbakemeldinger om det er negativt eller positivt viktig for oss. Vi lover å gjøre vårt beste!

Så lenge dere er fornøyde, er vi også det :D

Tusen takk atter en gang og vi ønsker deg fortsatt en fin dag.

Mvh.

Angel Nails & Supply

Bareyvonne

03.08.2017 kl.19:16

Angel Nails & Supply: Så hyggelig gjort av henne! Ja, jeg får så mange spørsmål om hvor jeg går, og når jeg er fornøyd så anbefaler jeg videre! Vi ses igjen om noen uker vi :) Mvh Yvonne

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits