Et lite prøveprosjekt

Vet dere, hele sommerferien så har jeg tenkt på denne bloggen. Tenkt at nå har jeg GOD tid til å produsere innhold for høsten, og endelig tid til å kunne ligge litt i forkant. Hvor mange blogginnlegg tror dere jeg skrev på vår 4 uker lange ferie til Thailand da? NADA.. Men jeg har slappet av da, hatt mer fri enn jeg har hatt de siste 5 årene (fri fra Instagram også) og virkelig koblet av. Det trengte jeg. 

Denne skrivetrangen ligger der hele tiden og ulmer, så jeg kjenner at det bare er noe jeg prioritere! Med full jobb, barn på skole og barnehage, middager og aktiviteter - ja så har det ikke blitt helt tid til den. Men nå har jeg bestemt meg for å ta hjemmekontor en dag i uken for å jobbe med bloggen, ta bilder og style her hjemme. Vi skal også prøve oss på 6 timers arbeidsdager på Vakre Rom. Studier viser at vi ofte sløser bort en masse tid på jobben med småprat, somling og fordi man ikke er effektiv nok. Med 6 timer til å gjøre 7,5 timers jobb blir presset på å være effektiv litt høyere og vi blir nødt til å konse for å få oppgavene gjort i tide.

Det blir i første omgang et prøveprosjekt nå i august, så får vi se hvordan det går. Jeg er jo ofte den siste som flyr ut av døra og rekker barnehagen 10 minutter før den stenger. Alikevel føler jeg meg ikke ferdig når jeg lukker døra på jobben. Det vil jeg sikkert aldri gjøre, men dette presser oss alle til å bli mer effektive med tiden vår og prioritere dagen riktig.

Starten på ferien ble alt annet enn avslappende, og en mørk sky har hengt over meg i flere måneder. Jeg trenger nok et helt blogginnlegg for å fortelle om det, men det kommer! Har jo SÅ mye å fortelle dere!! :) 

Hverdagen startet hardt og brutalt og minsten har sovet en time på sofaen etter barnehagen, helt i koma stakkars. Nå venter jeg på kjæresten som er på vei hjem, og gleder meg til litt sunn middag igjen. Laks på menyen i dag. En måned med restaurantmat er litt i meste laget. Fnis.

Vil du følge meg gjennom dagen, kan du alltids følge meg på Snapchat og Instagram (legger ut videoer daglig på instastory)

Snapchat: vakrerom 

Instagram: @yvonne_vakrerom

Hyggelig at du leste, og så håper jeg du har hatt en super sommerferie :))

Klem Yvonne

 

2 kommentarer

Vigdis S

01.08.2017 kl.19:12

Og hvis det kommer blogg med New York anbefaler blir jeg i himmelen

Bareyvonne

02.08.2017 kl.10:08

Vigdis S: Selvsagt!! Det skal jeg gjøre vet du :) Har jo massevis av tips! Klem Yvonne

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits