Påskeferieeeee!

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli ferdig med todo lista mi i dag, for den var LANG! Ufattelig digg at jeg nå er ferie. Alle har jobbet på spreng i dag for å kunne ta påskeferie med god samvittighet! Åh, ingenting er bedre enn tom innboks på mailen og at alle løse tråder er ordnet opp i, regninger er betalt og kontoret er ryddig. Nå venter jeg bare på at Jørgen skal plukke oss opp på jobb her, så er det fri på meg også!!I morgen reiser vi opp på hytta vår på Sjusjøen med hele min familie. Skiturer, brettspill, god mat og familiekos står på menyen. Jeg skal nok jobbe litt også, men det blir mer kosejobbing. Ting jeg ikke får gjort ellers.

Skal dere noe gøy i påsken da? Hjemmepåske eller skal du reise bort?

Nå får jeg komme meg ut døra her og starte på alt det andre som skal gjøres før vi drar. Vil du se hva jeg driver med på fritiden, kan du jo følge vakrerom på Snapchat :) Masse fjas og moro, og garanterer dere en god latter i løpet av helgen. Min familie er jo som dere vet ikke helt normale ;) Fnis.

Ha en super påske så blogger jeg plutselig igjen jeg vet dere!

Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits