Min nye businesspartner!!

Dette har jeg ønsket å fortelle om lenge dere! Tiden har ikke vært helt riktig for å dele det før nå, men nå er tiden inne! Jeg kan stolt få presentere min nye partner i Vakre Rom med trommelvirvel!! SOLFRID!! :))

Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd for 3 år siden, da jeg først møtte henne, at vi skulle jobbe sammen så mange år - og aldri hadde jeg trodd at vi skulle bli partnere! Historien om hvordan Solfrid kom inn i Vakre Rom har jeg ikke delt med dere, og jeg kan love dere at den historien - den er fin! <3 Den gir virkelig håp. Jeg skal fortelle den en annen dag, når jeg har litt bedre tid til å skrive. Jeg vil få det riktig vet dere ;)

Solfrid har blitt så utrolig mye mer enn "bare" en kollega. Hun har blitt en utrolig god venninne, støttespiller og en av mine nærmeste. En del av min indre krets, og den er jammen liten skal jeg si dere :) For meg er hun familie <3 Hun får meg tl å le og hun motiverer meg på dårlige dager. Vi er rett og slett et RÅbra team som utfyller hverandre.

 

Men ja, nå vet dere at Vakre Rom ikke lenger bare er meg - det er et VI! Skuldrene mine har senket seg, og det føles fantastisk godt!

Måtte bare innom for å fortelle dere, men nå er det Younger på TV2 SUMO her. Superhard time med PT i dag og jeg er sykt støl allerede! Eyes on the price, sier jeg bare ;)

Snakkes dere! Klem

4 kommentarer

Solfrid

11.04.2017 kl.23:02

Åå fineste deg da😍 Blir helt rørt jeg. Du er jo så god da, og verdens beste❤️❤️ Er såå takknemlig for Alt du har gjort for meg😘

Nina

12.04.2017 kl.09:16

Å så fantastisk 😍🙌 dere virker som et supert team, så normale og så flinke jenter skal en lete lenge etter 💚Fortsatt god påske 🐥🐣

Monica

12.04.2017 kl.09:28

Gratulerer. Så utrolig koselig.

Å følge deg på snap og her på bloggen er så utrolig moro. Du med dine får meg til å le. Inspirasjonen til å pusle med ting hjemme. En dag når jeg vinner stort i Lotto skal jeg ta turen. Og neste gang dere er i Fredrikstad så er dere velkommene hit.

Tila

13.04.2017 kl.10:47

For en fantastisk flott partner Yvonne👍🏻Hun er utrolig flink og snill jente og makan til så fantastisk flott service bør man lete lenge etter. Gratulerer så mye til fine dere💗💗

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits