1+1 = 2

Neida, jeg er ikke gravid ;) Fnis. Mange av dere som har fulgt meg en stund, vet at det ikke akkurat er en piknik å drive for seg selv. Ikke bare er det krevende, men vi har hatt utrolig mange fartsdumper i veien. Og spikermatter.. Hver eneste gang vi tror vi er på vei opp, så BAAM, punkterer vi. Etter hver eneste opptur, har det kommet en enda større nedtur. Jeg har vært åpen og ærlig om at dette har tæret noe veldig på meg, men fortsatt får jeg drømmende blikk fra andre når jeg sier jeg er min egen sjef. Hvor heldig jeg er som kan styre min egen hverdag. Haha, joda. Sannheten er jo at det er jeg som stort sett kommer sist både i barnehagen og på SFO. Det er jeg som glemmer å ta med regntøy i barnehagen eller ekstra matpakke på SFO. Men ja, var ikke det jeg skulle skrive om egentlig.

Skulle skrive om at NÅ ser jeg endelig lyset i enden av den forbannede lange svarte tunnellen vi har vært i en god stund. Hadde det ikke vært for de flinke folka jeg har rundt meg, så vet jeg ikke om jeg hadde klart det. Jeg har hatt sååå dype lows, men også fantastiske highs disse årene jeg har bygget opp Vakre Rom. Det har vært en berg-og-dal-bane uten like, både økonomisk, men også følelsesmessig. Alltid har jeg beholdt troen på at vi har hatt et konsept som har kommet for å bli. Bestemte meg tidlig for at jeg skulle gi alt, og det står jeg fortsatt ved. Det aller meste er mulig, bare du er villig til å gjøre nesten hva som helst for å oppnå målet ditt. Hvor grensen går, og når nok er nok, det er det bare du som vet. Selv har jeg klamret meg fast til oppturene, og holdt pusten i nedturene. Fokusert på målet mitt hele veien.Å bære hele ansvaret alene har vært en tung bør, og selv om jeg har ønsket meg en å dele alle opp og nedturene med, så har ikke timingen vært riktig. Før nå. Dere har kanskje gjettet det allerede!? Jeg har fått inn en ny deleier i Vakre Rom! Fy fader så deilig det er. Nå har jeg senket skuldrene, og vet at vi er to som skal dra dette lasset sammen. Dette morsomme, krevende, crazy, kule og utfordrende lasset.

  

Lurer du på hvem min partner in crime er? Titt innom bloggen litt senere i dag, så skal jeg avsløre det ;) Kanskje er det en dere kjener allerede!

Nå skal jeg drikke opp kaffelatten min her, plukke opp Amanda og komme meg på jobb. I dag er jeg supermotivert både med tanke på jobb og treningen, så da er det bare å sette i gang!

Blogges senere i dag da dere :) Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits