Siste innspurt før ferien!

I dag har jeg og Solfrid vært på møte i Oslo store deler av dagen. Rakk kun et par timer på jobben før vi måtte dra. Strategi for Vakre Rom videre var på planen i dag. Har troen på at vi skal klare å få til noe bra, mye spennende som skjer fremover. Vi skal jobbe med at Vakre Rom skal bli et mer inspirerende nettsted å handle, og et sted man kan få ny inspirasjon. Gleder meg til å vise dere etterhvert!

Kom akkurat hjem fra jobb, og nå er det rett på trening med PT. Den siste uka har jeg vært så støl at jeg såvidt har kommet meg ut av sengen, så rimelig spent på dagens økt. Kun tre dager med trening nå, så skal jeg ta meg litt ferie på hytta. Siste innspurt før påsken!Et lite tips jeg fikk på instagramkontoen til Get Inspired, er å ta på seg treningsklærne med en gang man kommer hjem. Det gjør det litt lettere å komme seg ut på trening faktisk, fordi du er mentalt forberedt på at du skal ut. Så hvis jeg vet at jeg skal ut på trening innen et par timer, hopper jeg like gjerne inn i treningsklærne med en gang. Da blir det vanskeligere å ta av seg treningsklærne igjen og bli hjemme. Et tips som funker for meg!

Nå får jeg komme meg ut døra her dere! Ønsker dere en finfin kveld videre, og er du i shoppinghumør så har jeg et lite tips til deg: Har hatt så mye å gjøre i dag at jeg ikke har fått tatt bort helgens tilbud i nettbutikken, så det ligger tilgjengelig ut kvelden. 30% på masse fine lamper og annet stæsj. Ta deg en tur inn og se HER hvis du vil :)

Blogges! Y

Én kommentar

Victoria Larsen

10.04.2017 kl.18:27

Så herlig du er! Flink :)

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits