Min første video!

Dere, jeg har fått meg ny hobby! Video!! :) Fy søren så gøy altså! Den første videoen her er jo ikke så spennende, men flere kommer etterhvert. Jeg drar til New York om 3 uker og DET blir en kul video kan jeg love dere! Mye har skjedd siden sist, jeg har blandt annet kommet skikkelig i gang med treningen igjen. Fått meg PT (ettersom jeg har innsett at jeg ikke klarer dette på egenhånd) Han skal følge meg i 6 måneder til å begynne med, så får vi se om jeg fortsetter. Ikke spist sjokolade på et par uker og kroppen takker meg! Føler meg så utrolig mye bedre, og det er vel så god motivasjon som å se fin ut.

Men sjekk ut videoen a dere, spent på å høre hva dere syns. Den er laget i iMovie hvis noen lurte.


Ha en super søndag dere! Jeg skal forberede litt blogginnegg til dere og rydde huset! Tudelu! Klem

5 kommentarer

Nina D

09.04.2017 kl.19:02

Så bra den ble, gleder meg til å se flere ✌️️You rock😘

Marie Kristine

09.04.2017 kl.22:32

Litt hverdagsrot er helt innenfor det men ærlig talt! Er dere ikke to voksne mennesker samt to unger som ikke akkurat er babyer lengre? Rydd opp etter dere når dere er ferdig på kjøkkenet! Ikke klag på snap, bruk heller tiden på å rydde.

Bareyvonne

10.04.2017 kl.00:13

Marie Kristine: Hehe måtte fnise litt av denne kommentaren ;) Har du gått inn her for å kommentere noe du har sett på Snap? Det du refererer til har jo null og niks å gjøre med dette innlegget :) Jepp vi er en familie på to vokse og to barn (ikke babyer) som ikke har det klin ryddig til enhver tid. Arrester meg! ;)

Marthe

10.04.2017 kl.09:43

Haha, jeg dør av kommentaren over her! Jeg har riktig nok ett stort barn, og en baby - men jeg er minst like rotete som de. Vi speedrydder 30 min hver kveld etter at barna er lagt, og dermed legger vi oss og står opp til ryddig hus. Så er det rotete igjen på ca 5 minutt. Det går jo f ikke an ha å det ryddig og rent til enhver tid - da ville man jo ikke gjort annet enn å bedrive husarbeid da! (Jeg har forsåvidt prøvd det også, men det monsteret som kom til syne når rot ble oppdaget var det ingen som ville bo med🙈) Jeg ville bare uttrykke min sympati, så får vi med rotete hus stå sammen 😂😂 En finfin påske til deg, Yvonne 🐥🐣😊

Merete

10.04.2017 kl.22:05

Så utrolig koselig og morsomt med sånne videoer.. gode minner og se tilbake på senere.

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits