Etterlengtet venninnetid

For en deilig dag dette har vært. Det startet med at jeg våknet uthvilt klokken 8 i dag. Ikke så tidlig, sier du? Vel, for en som pleier å ligge og dra seg til godt over 12 så er det tidlig. Jeg er mer uthvilt og opplagt nå som jeg har kommet i gang med trening, og det er jo så utrolig digg! Fikk kaffe servert på senga og spiste frokost med gutta før jeg dro på yoga med lillesøster.

Vanligvis ville jeg dratt hjem og sløst bort lørdagen min med tanker som "jeg skal rydde baderomsskuffen" eller "jeg må jo sortere alt i skapet mitt". I dag lot jeg rotet ligge (som vanligvis blir liggende uansett) og dro en tur til Oslo med min beste venninne. Kan ikke huske sist faktisk. Jeg har unngått sosiale ting helt siden jeg begynte å gå opp i vekt og føle meg dritt, selv med min beste venninne. Helt skammelig egentlig, men sånn er jeg.Utrolig fint på Tjuvholmen. Varmt og deilig!

Dro innom Cornelias hus og Milla Boutique. Deilig å få litt ny inspirasjon! 

Ble nye solbriller på meg. Elsker store briller med blått glass :)
 

Vi har ruslet rundt og drukket kaffe, skravlet om alle planene og ideene vi har, nytt vårsolen og bare vært til. Fantastisk deilig!!

Nå har jeg kommet hjem og skal videre til mamma og pappa på raclette. Yummi!!

Om en snau måned skal jeg reise til en storby med Michelle (søsteren min som bor i New Zealand) Vi har akkurat bestilt billetter. Jeg gleder meg helt villt altså! Forteller i morgen hvor vi skal! Sommerfugler i magen :) Første ferien min alene uten barna!! Det blir rart og digg på samme tid!

Håper dere nyter helgen! Blogger mer i morgen :)

Klem Y

4 kommentarer

stavangerinmyheart

25.03.2017 kl.20:00

Hørtes ut som dere hadde hatt en fantastisk dag. Ønsker deg en fin kveld.

casss

29.03.2017 kl.20:58

Hørtes ut som en koselig dag. :-)

Therese

04.04.2017 kl.21:32

Savner bloggingen din 😞

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits