Natterangel

I dag har vi vært UTE på dagen på en lørdag. Det kan jeg faktisk ikke huske sist vi var. Altså, barna er ute og leker, mens jeg stort sett er inne og gjør alt jeg "må" gjøre. Forfriskende lang tur som gjorde godt for sjela. Gutta og meg, Jørgen og søstrene mine. Utrolig hyggelig!! Klokken er halv to på natta og alle i huset sover. Det er da skrivelysten kommer, så nå måtte jeg bare skrive litt før jeg legger meg. Deler litt bilder fra dagen i dag <3Dere aner ikke hvor mange ganger om dagen jeg tenker på denne bloggen. Skriver notater på telefonen om alle innleggene jeg vil skrive. Når jeg ser tilbake på innleggene mine, så ser jeg at jeg har blogget mest når jeg har det kjipt. Litt motsatt av rosabloggerne da, jeg er kanskje litt ferdig med det fasadespillet. Blitt for gammal rett og slett. Fnis. Blogger når jeg har noe som må ut, og ikke nødvendigvis noe jeg må vise frem. Det er kanskje da trangen er størst, ikke vet jeg.

 Etter jeg var åpen om hvordan jeg møtte på den berømte veggen, har jeg fått så utrolig mye respons og veldig mange lurer på hvordan det går. Tenk at det snart er tre måneder siden jeg skrev det tøffeste innlegget mitt. Du kan lese det HER hvis du vil. 

Altså ja, hvordan går det? Det går bedre. Fremover. Jeg har flere gode dager enn dårlige, men sliter fortsatt en del med angst og uro. Som mange av dere vet har jeg gått opp og ned i vekt i alle år. Prøvd alt som finnes av slankekurer. Endret livsstil gang på gang. Aldri klart det, og gått opp igjen hver eneste gang. Men jeg tror kanskje det kan være litt annerledes denne gangen. Jeg sier kanskje, for jeg har feilet så mange ganger før at jeg ikke tør å påstå noe som helst lenger. Nå har jeg begynt å trene igjen, og finner en annen glede i det enn før. Kjenner at det hjelper på hodet mitt, psyken. Kanskje det er motivasjonen jeg trenger, og den som skal få meg helt i mål. Å motiveres av utseende funker ikke for meg. Ikke i lengden. For på sikt vil jeg alltid velge den sjokoladen fremfor størrelse small i bukser. Sånn er det bare. Men treningen kan faktisk være min redning kjenner jeg. 

Jeg var på yoga forrige uke. Fy fader så hardt, og fy fader så bra! Høres jo helt klisje ut, men følte meg som et nytt menneske etterpå. Nå skal jeg fast på yoga to ganger i uken. Det klarner hodet, og føltes bare så himla bra! Utrolig bra trening også, jeg er støl i hele kroppen enda. Mye mer støl enn etter spinningen. Så ja, kanskje jeg endelig har funnet riktig motivasjon for å klare å endre på vanene mine? Barna var hvertfall storfornøyde med dagens tur, og det var jeg og <3

Dette ble litt random, men en liten update ihvertfall. Nå får jeg komme meg i seng her. I morgen venter treningen! Nattinatt dere! <3

Én kommentar

Malin

19.03.2017 kl.10:50

Så gøy og se at du har funnet det som passer for deg! Jeg er veldig opp og ned på treningen selv, men er veldig fast bestemt på at likevel om jeg trener så trener jeg ikke for og se bra ut, ikke for og gå ned i vekt! Men for og ha en bra helse og at jeg liker det jeg gjør. Selvfølgelig har jeg mine opp og nedturer i treningsfronten, noen uker kan jeg trene 4 ganger i uken også blir neste uke bare 1 økt i løpet av uken.

Men jeg vet med meg selv at det er bare og komme seg i vei. Motiverende for meg er gruppetimer, og avtaler jeg har med venner. Som da jeg ikke klarer og bryte. Jeg må gjennomføre det om jeg har meldt meg på, eller en avtale med en av mine treningsvenninne!

Jeg heier på deg Yvonne! <3 I dag blir det ingen trening, men jeg skal nyte dagen min sammen med mitt herligste tantebarn og jeg har blåbærpai som står i ovnen som jeg skal ha med meg når jeg drar på besøk til de! :)

Ha en fin dag! :*

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits