Treningstabbe

I dag tok jeg endelig motet til meg, dro på meg de ålestrange treningsklærne og dro på trening. Og når jeg først entrer treningsstudioet etter 9 måneder fravær, så så kliner jeg til altså. Ikke litt forsiktig powerwalk på tredemølla. Neida, det måtte bli spinning! Endelig skulle jeg få brukt de nye spinningskoene jeg kjøpte i fjor sommer, tenkte jeg. Du vet sånne med knotter under.

Jeg har aldri vært en del av den kule gjengen på trenigsstudioet. De som har sykkeltights og spinningsko, de som har siste skrik av treningsklær. Endelig skulle jeg bli en av dem. Haha, så patetisk egentlig.

Så skulle jeg feste spinningskoene da, musikken hadde begynt og jeg var sent ute. Skjønte ikke bæret. Måtte krype til korset og spørre hun foran meg, hun som hadde spinningstights og spinningsko, og hun måtte gå av sykkelen for å hjelpe meg. Pinlig. Finner omsider ut at jeg mangler de der dingsene som skulle sitte under skoen og feste skoen til pedalen. Enda mer pinlig. Skikkelig nybegynner, haha.

Så da syklet jeg da, med spinningskoene - men uten at de var festet. Jaja, trent fikk jeg da gjort uansett. Deilig å være i gang igjen!! Da musikken dundret i hjertet og vi skulle spurtet inn i "mål" kjente jeg en følelse jeg ikke har kjent på en god stund. LYKKE! En fantastisk følelse som jeg har lengtet etter. Trening frigjør endorfiner og dette VET jeg jo. Alikevel har jeg stappet i meg godis til den store gullmedalje og sittet i sofaen i flere måneder. Men nå er det SLUTT!

Fikset neglene i dag da, på høy tid. Viser dere i morgen, nå er det litt sofa her før natta! Håper dere har hatt en fin dag :)

Klem

4 kommentarer

Silje

08.03.2017 kl.23:33

Herlig!! Var der selv litt seinere, men holdt meg til den kjente mølla :) Kudos for spinning, er vel det vondeste jeg kan tenkte meg, og derfor unngår ;)

dreamofstyle

09.03.2017 kl.17:09

Festlig ;p Må si dere har mye flott på vakre rom! :)

Marit

11.03.2017 kl.23:58

Er bra å ha noen som er "normal" i str og som ikke ruler treningsstudio👌🏼

FysioIsa

14.03.2017 kl.15:43

Yaay! Utrolig bra jobba! Og utrolig søt hund du har! :)

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits