Ny strukturOk dere.. jeg har tenkt! Jeg ønsker virkelig å få til denne bloggen her. Altså, jeg var jo aller mest gira på å bli journalist back in the days. Visste dere det? Bloggen skal være noe jeg VIL og ikke noe jeg MÅ, men samtidig så må man være dedikert og målrettet for å kommen noen vei sant. Tenkte å ha et par faste innlegg i uka, og lufter det her for dere for å høre hva dere syns.

Foreløpig har jeg tenkt på følgende innlegg:

- Fredagsinnlegg som heter "Mine fredagsfavoritter" der jeg velger ut ukas favoritter i nettbutikken, og kanskje tips til hvordan du kan style de hjemme hos deg selv.

- En dag i uka kan dere få bli med meg på jobb, og jeg kan legge ut bilder og tekster på hvordan hele arbeidsdagen hos Vakre Rom har vært.

- En dag i uka kan dere få lese om ukas opp og nedturer

- En dag i uka kan dere få lese om (forhåpentligvis) min fremgang på trenings og sunnhetsfronten (er vel ikke et ord det der, men pyttsann), oppskrfter osv

Mulig jeg er helt på bærtur her, så kom gjerne med innspill dersom det er temaer jeg kan ta opp uke etter uke. Da vet dere for eksempel at mandag er dagen dere må inn og sjekke hvor gøy vi har hatt det på jobb, eller glede dere hele uka til fredagsfavoritter. 

Vet det er litt ork å kommentere, men blir veldig glad hvis du skriver hva DU har lyst til å lese om :)

Klem

8 kommentarer

Henriette

07.03.2017 kl.21:50

Syns det du har nevnt over her høres veldig bra ut :) Det er gøy å lese bloggen din!

Marit S Kvinlaug

08.03.2017 kl.00:01

det høres bra ut 👍🏼 Litt om alt og på faste dager liksom? Jeg ler av deg og Solfrid på jobb 😂 Så fredagsinnslag med favoritter og stylingtips høres gøy ut 😘 Må også seriøst prøve å legge om på kosten så veldig interessert i å følge deg der også 👍🏼

Elisabeth

08.03.2017 kl.07:24

Jeg syns du nevnte høres bra ut, og i tillegf kanskje ett innlegg om tips? "Yvonne tipser"?

sara

08.03.2017 kl.08:51

Det du har nevnt over syntes jeg hørtes bra ut:):) stå på :):) flink du!!!

Lene

08.03.2017 kl.13:26

Hørest greit ut dette 🤓👍

Beate

08.03.2017 kl.13:40

Stå på, det er interessant å lese alt du skriver! Men variasjon er greit 😊

Ingrid Jeanette

08.03.2017 kl.19:44

Får bare følge med og lære jeg da, som helt ny i bloggverdenen. Har ikke tenkt så mye på struktur selv, men som du skriver så må man vel kanskje det for å kunne være dedikert til bloggen :)

Kari

08.03.2017 kl.20:25

Høres bra ut, gleder meg til faste innlegg framover :-)

Kan du skrive mer om hvordan vekten påvirker deg? Du skriver at du blir mer asosial, er mer hjemme. Men hvordanpåvirker det deg ift familien, som mamma og kjæreste? Påvirker det sexlivet f eks?

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits