Mandagsblues

Helt siden jeg startet opp for meg selv, har jeg ikke opplevd de såkalte "blåmandagene" alle snakker om. Jeg gleder meg til å gå på jobb om det er fredag eller mandag, og tviholder ikke på søndagen fordi jeg gruer meg til jobb mandag morgen.



 

Men i dag var det litt tøft å stå opp skal jeg innrømme. Føler egentlig ikke at jeg har hatt helt helg, fordi jeg kun har vært hjemme og fordi minsten ble syk. Men pytt sann, jeg skal riste det av meg! I går dro jeg til mamma og ikke overraskende kom jeg sent hjem. Klokka bikket vel 01.30 idet jeg låste meg inn hjemme. Fem timer søvn er nok ikke den beste starten på uka, men veldig vanlig her hos meg. Klarer meg på lite søvn, men så vet vi jo at det spiller inn på blandt annet forbrenning da. Kremt. Alle innleggene mine skal ikke handle om vekt altså, men dere har jo skjønt at det opptar meg mye for tiden.

Lest om en ny behandling jeg har litt lyst til å prøve. Høres veldig spennende ut, så mulig jeg faller for fristelsen. Skal fortelle mer om det blir noe av :)

Nå skal jeg komme meg ut døra med guttene mine. Ha en super mandag :)

Klem

 

 

Én kommentar

Marit

06.03.2017 kl.17:38

Det blir spennende å høre hva slags behandling? Spyr hver gang jeg ser et bilde av meg selv, men klarer ikke å få av meg noen kg. Er for glad i mat rett og slett 😳

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits