Sunday chill

Denne helgen har vært rolig. Som de fleste andre helger egentlig. Nå sitter jeg og blogger ved spisebordet, mens barna ser på film. Vurderer om jeg skal ta meg en tur til mamma bare for å komme meg ut litt, og føle at jeg har gjort noe denne helgen.

Adrian har vært syk siden fredag kveld så vi (ja når 4 åringen har omgangssyke så er det vi) har flydd på do 4-5 ganger i timen. Puh.. Vet ikke hvem som er mest sliten av han og meg egentlig.

Liten update på putene jeg bleket i går. Fader at jeg ikke tok før/etter bilde og bleket alle putene samtidig. Typisk meg å glemme det. En av putene er en del hvitere enn resten nå, og det er den jeg la i bløt. De andre trekkene vasket jeg med klor i maskinen. Og det gikk helt fint å bleke lin altså. Jeg skulle latt de ligge lenger ser jeg nå, men det turte jeg ikke i frykt for å ødelegge de. Får ta en ny runde med blek/vask denne uken.

Mange som spør meg om sofaen min hjemme, og det er en Newport sofa fra Home & Cottage som jeg kjøpte på Finn. Jeg har byttet ut putene med 70x70 puter i lin for å få en litt annen look. Krever mye å holde den "fin" siden putene ikke er like faste som sofaputer men. Sofaen er egentlig beige, men jeg ønsker meg hvit sofa, så derfor disse trekkene (løst stoff fra Stoff&Stil). Stoffet jeg kjøpte koster bare 99,- per meter, så det er et hot tips til deg som ønsker deg rimelige trekk eller kanskje en linduk. Perfekt dersom du som meg ønsker deg ny sofa, men ikke tar deg råd. Rimelig måte å fornye litt på :)

Ser ser dere sofaen min sånn den var med putene som følger med, jeg har byttet på mellom mørkegrått og beige trekk:

Og sånn ser den ut med hvite trekk og puter:Putene er kanskje litt i største laget, men veldig gode å ligge på :) Vi har linputer i 65x65 cm og 50x50 cm i nettbutikken som kan kjøpes HER.

Sånn ser det ut her i dag med to gutter som koser seg med film i sofaen.Kos dere videre med søndagen deres! Snart ny uke, og den gleder jeg meg enormt til!! Jeanette (søsteren min) kommer hjem fra 15 måneder i Austalia!!

Klem

3 kommentarer

Victoria Larsen

05.03.2017 kl.17:25

Så koselig! Jeg håper du får en fin søndag :-)

Angelina

05.03.2017 kl.17:53

Så utrolig fint du har det!!! Inspirerende :)

Lilli

05.03.2017 kl.19:46

Så fint :D

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits