Sosial helg

I går var Jørgen på prisutdelig (Gullblyanten) mens jeg var hjemme med besøk av Anneline og Leana. (4 år) Anneline har jeg blitt kjent med gjennom nettbutikken faktisk, og uansett hvor lenge det er mellom hver gang, går skravla som bare det når vi først ses. Gutta fikk seg nye hårsveiser også, siden Anneline er frisør. Superkoselig kveld med skravlings, musikk og god stemning. Må virkelig bli flinkere til å være sosial, det har blitt altfor lite av det i det siste.

I takt med at vekta går opp, merker jeg at jeg gjør minst mulig sosialt. Vil bare være hjemme i kosebuksa (og spise.. haha). Hadde faktisk tenkt meg på SATS i dag, men så ble lille plutti dårlig så da hadde vi kosedag hjemme. Sett masse filmer og ligget i skje på sofaen. Ah, denne alderen er sååå kos. Jeg er en skikkelig kosemamma som forteller barna hvor mye jeg elsker de sikkert 5 ganger daglig og koser på de konstant <3 Gjør det så lenge jeg kan og får lov jeg ;) 

Jørgen ligger rett ut etter gårsdagens stabaser, mens jeg har prøvd meg på å bleke sofaputene mine. Litt spent fordi jeg har hørt at klorin kan reagere med lin og bli gult. Men shit la gå, jeg tok sjansen. Putene er nemlig offwhite og "trekket" kritthvitt. Det har ikke vært synlig før nå, men skal si man ser et og annet nå som vårsola titter frem.

Et lite hot tips dere: Du får 20% rabatt på vakrerom.no på nesten alle lagerførte klær i dag og i morgen. Gjelder ikke MAMB, Preorder eller Juliagenser i korall og Kaisa kjole. Alt annet får du altså rabatt på! Se alle klær HER. Her er noen av mine favoritter:

Egen reklame 

Legg inn rabattkoden klær20

Kos dere med resten av lørdagen deres!! Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits