hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Pust med magen

 • Publisert: 22.02.2017, 09:00
 • Kategori: Familie
 • Det er når det stormer som verst det er vanskeligst å beholde roen. Enig? Akkurat nå har jeg mange ting på to do lista, men kjenner at kroppen ikke er helt på G. Kan man si det egentlig? At kroppen ikke er på G? Haha, nei nå har jeg blitt gammal! Dere skjønner.. ikke helt på topp. Kan sikkert ha noe med 10 kg pluss på vekta på få måneder, men jeg kjenner at jeg ikke kan kjøre på. Noen dager logger jeg helt av mobilen etter jobb uten å sjekke statestikk, salg og mail. Jeg jeg CRAZY eller hva? Haha.

  Skal prøve å svare litt mail fra frisøren i dag og jobbe meg gjennom mesteparten av det jeg henger bakpå med på torsdag og fredag. Mange ville sagt at det er feil å ta seg fri en dag når du har masse å gjøre, men heller en dag fri enn to uker sykemelding, right? Har blitt så flink til å kjenne på kroppen hva som er rett og når jeg må trykke på pauseknappen.

  Blir ingen vinterferie her i gården desverre. Barna er ganske vant til det og Didrik er stor nok til å bli med på jobb og være hos venner. Adrian skal i barnehagen denne uken. Vurderer å ha de hjemme på fredag og jobbe hjemme, men ikke alltid det funker så bra heller. De to er virkelig som knoll og tott. Krangler og egler dagen lang, men er jo såå glad i hverandre da. Bare se på disse skjønne bildene jeg fant i arkivet. Sukk. De vokser altfor fort. tenk at de snart er 5 og 9 år!!

   

  Nå skal jeg kose meg i frisørstolen noen timer. Ha en fin dag kjære lesere!!

  Klem

  Én kommentar

  Anette

  25.02.2017 kl.07:37

  Kjenner meg sånn igjen, ikke på G. Men det blir bedre igjen og det vet jo du også!:) Ha fokus på 2-3 ting du vil endre som gir vinn-vinn for deg og dine, så kommer du i gang. Gikk det ikke en dag så, Neivel fortsett i morgen:) Og du kan tenke smått, det ene kan kanskje være å summere hver dag med tre ting som gjorde deg glad. At du er dedikert når du er på topp er vi som har fulgt deg en stund ikke i tvil om. Kos deg masse og det er så enkelt som sitatet "Do more og What makes you Happy" <3

  Skriv en ny kommentar