hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Tudelu!

 • Publisert: 21.02.2017, 22:23
 • Kategori: Personlig
 • Jeg skal ikke starte innlegget med å gjøre det jeg egentlig vil. Jeg skal ikke starte med å beklage for at jeg ikke blogget sånn jeg lovet. Og jeg skal ikke påtvinge meg selv å måtte blogge tre ganger daglig. Fader, er det mulig å ha så høye krav til seg selv da? Enten så trener jeg 5 dager i uka og spiser kun sunt, eller så ligger jeg bare på sofaen og spiser godis. Enten blogger jeg tre ganger daglig, eller ikke i det hele tatt. Det er enten eller, ingen mellomting. Sånn er jeg som person og det er utrolig vanskelig.   

  Det er noe jeg prøver å jobbe med, og det er å akseptere at jeg ikke alltid rekker alt, og ikke alltid kan yte maks. Halvveis må være ok av og til det og. Så nå i første omgang skal jeg prøve meg på ett innlegg hver dag. Jeg VIL jo skrive, og jeg vil at dere skal lese. Man (jeg) blir så ekstremt opptatt av lesertallene, og det skal jeg prøve å blåse i. Skal tenke på at jeg blogger for meg selv, og ikke tenke på hvor mange eller få som leser. Easy peasy tenker du kanskje, men jeg lover deg at man blir lett avhengig. Samme er det med omsetningen i nettbutikken. Uansett om jeg har solgt for 10.000,- eller 100.000,- på en dag, jager jeg alltid på mer. Noen ganger må man bare akseptere at man har gjort sitt beste og ikke være så hard mot seg selv :)

  Anyway dere, nok babbel. I det siste har jeg vært litt alene på jobb. Carina er i mammaperm nå og Solfrid hadde et veldig trist dødsfall i familien. Har klart meg helt fint, men mange baller å sjonglere på en gang. Sitter med en enormt stor jobb med regnskapet vårt som snart er i havn og da skal jeg senke skuldrene og slappe av. Men viktig å slappe av innimellom slagene også, så i morgen har jeg tatt meg FRI for å dra til frisøren. Vurderer om jeg skal heise extensions en siste gang eller ta de ut. Tenke tenke.. Om du vil se hva jeg gjør, kan du jo følge meg på Snap ;) Heter vakrerom.

  Har forresten en spennende ting som jeg kanskje kan dele med dere om ikke altfor lenge! Må være litt hemmelighetsfull inntil videre, men lover å fortelle dere om ting går i boks!! 

  Nå skal jeg faktisk legge meg tidlig for å klare å stå opp tidlig i morgen. Skal være i Drammen klokka 9 så vi må ut av huset her 07.30 Tidlig til å være oss!

  Sove godt dere! God klem

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar