Skjermfri dag!

I dagens samfunn er vi for mye "på", og jeg liker virkelig ikke utviklingen til dagens ungdom. Man klarer jo snart ikke å møte blikket til hverandre lenger. I min jobb tjener jeg penger på å være tilgjengelig, og har med årene klart å akseptere det. Vi må også tenke på at våre barn vokser opp i en annen tid enn det vi gjorde, og omfavne teknologien som noe positivt. Det å klare å bruke den positivt uten at den stjeler for mye tid, syns jeg er utfordrende. Jeg og barna har sammen kommet opp med en plan for å sette mer fokus på samværet oss imellom. Vi kokte sammen planen en dag Jørgen jobbet overtid, så han får pent bare følge reglene han også. Hehe.

Nå har vi innført skjermfri hver tirsdag og torsdag 16-20 for å fokusere på hverandre, og ikke la oss distrahere av iPad, mobiler og data. Fullt fokus på oss som familie. I går var første dagen. Lurer du på hvordan det gikk, og om vi ble fristet til å bare sjekke mobilen bare en kjapp liten titt?

Titt innom litt senere så skal jeg fortelle hvordan det gikk og hva vi brukte timene på :)

Klem så lenge!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits