hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Jeg er her fortsatt altså :)

 • Publisert: 01.02.2017, 12:30
 • Kategori: Negler
 • Kanskje man ikke skal starte en ny blogg med å love at man skal blogge hver eneste dag? Fnis. Beklager fraværet dere. Utrolig hyggelig at dere sender meg meldinger og sier at dere savner bloggen. Jeg skal virkelig prøve å blogge hver dag, men den siste uken har jeg kjent på stigende energi så den har jeg brukt på familien, huset og jobben. For å klare å blogge jevnlig, så MÅ man lage flere innlegg fortløpende slik at du hele tiden har mateiale å legge ut. Jeg har jo så sabla mye mateiale oppi hodet som bare venter på å komme ut. Kanskje jeg må ta meg en skrivedag i uka?

  Anyways, var og fikset neglene mine i går. Gikk for en skikkelig knæsj farge, noe jeg vanligvis ikke gjør. Jeg tar alltid svart, hvit, rød eller fransk ombre. Denne gangen ble det neonkorall. Superfresh farge, og blir rett og slett litt glad av å se på de!   

  Etter jeg først begynte å legge akrylnegler for et år siden, har jeg vært helt avhengig. Ikke en måned uten at jeg får fikset nye negler. Føler meg så mye mer feminin med en gang!

  Nå får jeg jobbe litt videre her dere, vi har vanvittig mye å gjøre om dagen! Gøy :)

  Klem

  4 kommentarer

  Victoria Larsen

  01.02.2017 kl.12:39

  Fine negler :)

  Bareyvonne

  01.02.2017 kl.12:55

  Victoria Larsen: Tusen takk :)

  Hege

  01.02.2017 kl.12:47

  Hei, koselig at du er tilbake :) Kjempefine negler, hvor fikser du de?

  Bareyvonne

  01.02.2017 kl.12:54

  Hege: Tusen takk! Jeg fikser de på Metro senter i Lørenskog. Klem Y

  Skriv en ny kommentar