hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Det frekkeste jeg har opplevd!!

 • Publisert: 19.01.2017, 09:00
 • Kategori: Vakre Rom


 • Beklager at det ikke ble noen opdatering i går, men det gikk slag i slag hele dagen!

  I går kom vi til Stockholm for å gå på innkjøpsmessen, men velkomsten ble virkelig alt annet enn hyggelig. Opplevde noe av det frekkeste og mest ubehagelige jeg har opplevd noen gang..!

  Jeg visste fra før av at man må passe seg for taxisjåførene her, da det ikke finnes regler som hjemme i Norge. Jeg er super bevisst på hvilket selskap jeg bruker og lar meg ikke lure av sleipe fyrer som står og roper at jeg MÅÅ ta deres taxi fordi de står først i køen. Det må du altså ikke.

  Jeg og Solfrid var ferdige på messen, hadde hodepine begge to og var slitne. Veldig klare for å komme til hotelet og slappe av litt etter å ha trasket rundt på messa i timesvis. Utenfor messen kommer det en taxifyr bort og er veldig agressiv, sier at vi kan bli med han og at han står først i køen. Hjernen min tenkte nei nei nei, men han var så sabla overbevisende da. Skjønte veldig fort at her var det ugler i mosen. Når du tar taxi er det jo vanlig å oppgi hvor du skal etter du har satt deg inn i bilen, sant? Han ville vite det med en eneste gang og ble tydelig irritert fordi jeg ikke visste adressen tl hotellet.. Jeg gikk der med stor veske, jakke på armen og koffert, og mobilen lå nederst i veska med adressen til hotellet på. Spurte om han måtte ha adressen nå før vi gikk inn i bilen, hvorpå han snerpet tilbake at det liksom var så vanskelig. Fant omsider adressen og vi ble med bort til bilen. superfrekk type hele veien, og han sa flere ting som gjorde at magefølelsen ble mer og mer sikker på at vi egentlig bare skulle komme oss bort.

  Satt oss inn i bilen og begynte å kjøre. Altså, taxi er jo kostbart i Sverige også, men kronene rullet ca 5 kr i sekundet. Helt vilt fort, og etter bare å ha kjørt noen få meter var vi oppe i 160 kr. Det ante meg at dette kom til å bli en kostbar tur og jeg påpekte at taxameteret hans gikk altfor fort. Han ble dritsur og begynte å slå på taxameteret og snakket til meg som jeg var helt dust. Så sier han videre at det ikke er han som bestemmer prisen og dersom dette kommer på 10.000 kroner, ja så er det det vi må betale. Det sykeste er at i Sverige har de ingen regulering for taxipriser, de som er frittstående kan ta akkurat den prisen de vil. Etter mye krangling og kjefting satt han oss av midt på motorveien, etter å ha kalt både meg og Solfrid jævla sigøynere som ikke hadde penger til å betale for taxi.. Hallo i luken!? Denne turen hadde nok kommet på 1000-2000 kr om vi hadde kjørt hele veien (5 minutter) så glad vi hoppet av.

  Dette er en liten advarsel til dere som ikke visste det. Kjør alltid med Stockholm miljø taxi, og ikke la deg lure av idioter som sier at du MÅ kjøre med de. Du kan kjøre med akkurat hvem du vil! Det var faktisk en som måtte ut med 38.000,- fra flyplassen tl sentrum. En halvtimes tur. Herregud, det er jo vilt!! Og enda villere at det er lov, eller hva??

  Dere kan lese om dette HER.

  Nå skal vi ned og spise frokost og er klare for ny messedag. Titter innom dere etterpå med bilder fra messa.

  Klem 

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar