hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Jeg vil ha DIN mening!

 • Publisert: 17.01.2017, 09:00
 • Kategori: Vakre Rom
 • Selv om jeg har slitt med med både hjertebank og urolighet i det siste, så gleder jeg meg skikkelig til å dra på tur i morgen!! Jeg vet at Solfrid skjønner at vi må ta litt hensyn, og ta alt i mitt tempo. Er så deilig nå som jeg har fortalt ståa, for nå trenger jeg ikke å late som lenger. Jeg blir like sliten, men nå slipper jeg å bruke energi på å holde maska i tillegg. Det er befriende.

  Flyet vårt går i morgen klokken 12, og planen er å dra rett på messa om formen tillater det. Vi har booket en søt liten leilighet som ligger midt mellom messa og sentrum, så kun 15 min med metro til begge deler. Jeg var på Formex i forfjor, og ble helt ærlig litt skuffet. Muligens fordi jeg hadde vært på messen i Paris for første gang, og den er helt enorm!! Har hørt at Formex har tatt seg veldig opp i år så jeg gleder meg til å traske rundt på jakt etter skatter.

  Jeg vil såå gjerne ha tips fra dere!! Hva ønsker dere å se hos Vakre Rom nå til våren? Materialer, farger, hvilke produkter, leverandører osv? Jeg har et par leverandører jeg ønsker meg, så får vi se om de ønsker det samme. Kom gjerne med tips i kommentarfeltet!!

  Litt bilder fra Tine K sin nyeste katalog. Aah lengter etter vår..   

  Vakre bilder eller hva? Våren blir full av deilige pasteller, naturmaterialer, keramikk i farger og mye bomull og lin.

  Nå skal jeg få svart på litt mail her. Stikker innom dere litt senere. Ha en super tirsdag :)

  Klem <3

   

  8 kommentarer

  stavangerinmyheart

  17.01.2017 kl.09:21

  Ønsker deg en flott dag.

  T

  17.01.2017 kl.11:15

  Hva med bilder fra Sixtydays ?

  iaa

  17.01.2017 kl.13:26

  Herlige bilder og deilige vår farger.Bra du har fortalt det til kollegaen din. Mye enklere når man slipper å holde maska. Lykke til på messa! 👍😊

  Ada

  17.01.2017 kl.15:17

  For en fin og ærlig blogg du har! ❤ Håper du fortsetter å blogge lenge. Ønsker deg en fantastisk fin dag videre og god reise imorgen.

  Rikke

  18.01.2017 kl.10:44

  Jeg ønsker meg at det er flere prisklasser, pr nå er d eneste som har stoppet meg i å handle hos deg er at jeg syns en del av tingene er for dyrt. Ellers elsker jeg stilen dere har!

  Kari-Anne Aarvåg

  19.01.2017 kl.03:13

  Jeg vil gjerne se fløyel, lin, skinn og lær, kombinert med blått, grønt og brente jordfarger, gull og messing. Liker også veldig godt store ting. :-)

  Ruth

  19.01.2017 kl.17:01

  Har ikke noen bestemte merker jeg ønsker å se, men jeg ønsker å se masse av det bohemske:)

  Trude Antonsen

  20.01.2017 kl.00:20

  Enig med Rikke! Gjerne flere prisklasser. Ellers synes jeg dere gjør super jobb med innkjøp. Finner masse lekkert hos dere. Bohem, naturmaterialer, jordfarger, rustikk, flere møbler kanskje, slik som hyller, skap, sjenker. Og som ikke koster skjorta :-)

  Litt sen ute skjønner jeg, men det er vel mer som skal kjøpes inn fremover :-)

  God tur hjem og god helg!

  Skriv en ny kommentar