hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Det beste jeg vet!!

 • Publisert: 16.01.2017, 20:39
 • Kategori: Hendrix Hair
 • I dag har jeg vært hos min herlige frisør Anita som har åpnet ny Hendrix salong i Drammen. Tenkte først at det var litt vel langt å dra, men når jeg ser hvor flink hun er så gjør det meg ingenting å ta toget 45 min for å gå til henne. Hun er rett og slett helt rå på farge, og den beste frisøren jeg har vært hos så langt! I tillegg er hun superhyggelig og lett å prate med. Vi gründere har masse å prate om :)

  Planen var at jeg skulle jobbe hjemme halv dag og så dra til frisøren, men det orket jeg rett og slett ikke. Lå på sofaen halve dagen isteden og mannet meg opp til å dra. Nå føles det som jeg har løpt maraton, enda jeg bare har sittet på toget og i en frisørstol og blitt dullet med. Det er jo det beste jeg vet! <3 Prøver å akseptere at det er sånn det er akkurat nå, og at energien er veldig begrenset. Virker som at ved at jeg gjør en ting, så utelukker jeg en annen. Drar jeg på jobb, blir det også det eneste jeg orker å gjøre den dagen. I kveld skal jeg bare ligge rett ut og slappe av. Samle krefter til i morgen og håpe at jeg orker å dra på jobb.

  Nå er barna i seng, og jeg har landet i sofaen foran tven. Legger ved litt bilder fra i dag. Salongen er superfresh og helt i min stil med murstein og tøft preg. Drammen er faktisk ikke så langt som jeg trodde heller, kun 30 min med tog fra Oslo! Ut januar får du forresten 50% rabatt på klipp om du bestiller fargebehandling. Time kan bookes HER.

  Håret mitt er farget i en honningfarge med en teknikk som heter balayage. Fargene glir over i hverandre og du slipper å farge etterveksten. Jeg har kun min naturlige farge i bunnen, og derfor blir det så mye lettere å vedlikeholde.   //sponset behandling//

  Jeg har hatt extensions i håret siden oktober, og elsker de. Jeg har hatt det 5 ganger før og prøvd mye forskjellig hår, men dette er det beste jeg har prøvd. Det ser så naturlig ut og holder seg veldig fint.  Ønsker du pris eller info om extensions, så kan du høre med Anita. Kontaktinfo finner du HER.

  Klem <3    

  Én kommentar

  Ada

  16.01.2017 kl.20:56

  Så mange fine bilder! Og sprint du ble! Feel free til å stikke innom bloggen min en gang du får tid! Det hadde betydd mye!

  Skriv en ny kommentar