hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Lytte til kroppen.. klarer du det?

 • Publisert: 15.01.2017, 21:34
 • Kategori: Personlig
 • Jeg har aldri klart det, og for å være helt ærlig så har jeg ikke tatt ordet "utbrent" helt på alvor. Folk har advart meg i hytt og pine, mens jeg har tenkt at dette seiler jeg glatt igjennom. Alt går dersom du har en sterk psyke. Tja, viser seg kanskje at jeg tok litt feil. Dersom du ikke lytter til det kroppen prøver å si, men bare turer på videre, så tvinger den deg til slutt. De to siste årene har vært utrolig gøy, men mest stress og slit. Vakre Rom vokste fortere enn vi egentlig burde, men jeg bare kjørte på videre.

  Jeg har alltid trodd at det er forskjell på positivt og negativt stress, men det viser seg at vi kun har stress. Stress er ikke bra over tid uansett hvordan vi snur og vender på det, og selv om vi tvinger oss selv til å tenke at det går over snart, så påvirkes kroppen.

  Heldigvis er jeg nok ikke helt i kjelleren, og har skjønt det nå før det går lenger. Jeg føler meg ikke som meg selv, og vil virkelig at dette bare skal gå over fortere enn svint. Det å ligge på sofaen uten å ha lyst til å ligge der, det er ingen god følelse. Føles litt som jeg er lam, hodet vil så gjerne, men kroppen makter ikke.

  Jeg skal sjekke ut alt dere skriver om stoffskifte, D-vitaminmangel og andre ting. Tusen takk for alle gode råd og tips!!

  Nå skal vi begynne på Valkyrien her, noen som ser på det? Hørt den er så bra!!?

  Blogges i morgen da dere, jeg skal noe jeg gleder meg til! Noe som får meg til å slappe av :)

   

   

  Klem

  3 kommentarer

  Lena-Marie

  15.01.2017 kl.22:40

  Pass på deg selv og dra gjerne en tur til legen for å sjekke stoffskiftet! Det fant jeg ut at var blitt lavt etter jeg fikk nr 2. Førte til mange av de symptomene du opplever nå.. stress er hvertfall ikke bra dersom man har lavt stoffskifte :(

  Valkyrien er veldig bra syns jeg! Må se de siste episodene i løpet av uka! :)

  Ha en fin kveld og kos deg imorgen!

  iaa

  16.01.2017 kl.11:56

  Kjenner meg igjen i det du skriver. Jeg hadde heller ingen anelse om hva utbrenthet var før jeg selv gikk på en smell. . Jeg var også slik som du beskriver - kjørte bare på videre... og ville/vil bare at der skal gå over over. Helst igår! Det er først når man aksepeterer at situasjonen er slik den er, og at man tilpasser seg / energibruken at man begynner å bygge seg opp igjen og "får ladet batteriet" igjen 😊Godt du tar tak i det nå og ikke venter! Er sikker på at du kommer sterkere og kanskje litt "klokere" tilbake, selv om det kanskje ikke føles slik nå.

  Charlene

  06.02.2017 kl.10:07

  Hei søte Yvonne :)

  Datt inn på bloggen din etter at jeg så de fine brynene dine hos Solvår Hegge :)

  Så koselig å se hvor bra du har fått det til med Vakre Rom! Håper formen er bedre nå, utbrenthet er skremmende saker :( Gikk på en smell selv før jul, manglet vitaminer i store lass :P Så sjekk ut alt som går ann å sjekke :)

  Skriv en ny kommentar