hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Dagens mål

 • Publisert: 12.01.2017, 09:59
 • Kategori: Personlig
 • Nå har jeg ligget under dyna i 3 dager.. I dag skal jeg prøve meg ut en liten tur på jobb. Har bestemt meg for å dra hjem igjen hvis det ikke føles bra, men akkurat nå tror jeg bare at jeg må komme meg ut. Jo lenger jeg er inne alene med tankene, desto vanskeligere blir det å komme seg ut.

  Varmen jeg har opplevd fra familie, venner og ukjente disse dagene kan ikke beskrives med ord. Jeg visste ikke at jeg hadde så mange fine mennesker i livet mitt. Jeg har fått så mange kommentarer og lest igjennom hver eneste en. Desverre har jeg ikke hatt ork til å svare enda, men det kommer. Tusen takk til deg som har sendt melding her på bloggen, facebook, sendt meg sms eller snap <3

  Flere av dere som skriver, skriver det samme. At jeg er på vei til å bli utbrent og må bremse nå før smellet kommer. Tipsene er mange. Gå til psykolog, ikke gå til psykolog, les denne boken, gå masse turer. Alt dere kommer med er verdifullt for meg, og at dere deler egne erfaringer er mer enn hva jeg hadde håpet på. Så takk.

  Jeg må ta dette i mitt tempo og gjøre det som er rett for meg, og i dag føles det ok å dra ut på jobb.

  Tenkte jeg skulle sette meg ett eneste mål hver dag nå fremover (og ikke 20 som jeg pleier) Jeg skal bli flinkere til å delegere oppgaver, og lage en liste over alt som henger over meg. Det er så utrolig mange ting som burde vært gjort, men ikke nødvendigvis kun meg som kan utføre det.

  Dagens mål: dra en tur på jobb

  Håper dagen deres blir fin <3

  Klem

  Én kommentar

  Mamma

  12.01.2017 kl.19:17

  ❤ klem. Lurt med lister, men de må være basert på at det er mulig å oppnå de, Skriv gjerne alt på en liste, del deretter listen opp etter dager og heller for korte enn for lange lister. Når man kan sette ✔ på et punkt for en dag oppnår du mestring og det behøver ikke være mange ting, i starten kun 1-2 ting per dag. Glad i deg. Du er fantastisk akkurat slik du er, husk det, helt unik 💜 Klem mamma

  Skriv en ny kommentar