hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Dette gleder jeg meg til

 • Publisert: 11.01.2017, 21:40
 • Kategori: Personlig
 • En dag av gangen. En time av gangen. Et minutt av gangen.

  Denne måneden er nok tøff for de fleste av oss. Jula er over, det er mørkt og kaldt. For oss som driver med innkjøp, er det en av de beste månedene i året. Januar er full av avtaler, innkjøpsmøter, reiser og messer. Jeg elsker det! Innkjøp er det jeg liker aller best med jobben min. Finne nye skatter til alle kundene våre og treffe alle leverandørene.

  Jeg skal prøve å fokusere på alt jeg gleder meg til, og prøve å kjenne mer på gleden enn før. Det er jo så mye som gir meg glede, men så mye jeg tar forgitt.

  Dette har jeg å glede meg til de neste månedene og det skal jeg bruke energien min på:

  Januar - interiørmessen i Lillestrøm, masse innkjøp i Oslo

  Februar - mammas 50 årsdag

  Mars - Michelle og Jeanette (søstrene mine) kommer hjem til påske!!! <3

  April - reise 10 dager til New York med Michelle

  Som flere har sagt til meg, prøv å fokuser på alt som er positivt, ikke legg energien i det negative. I will try <3

  Klem <3

   

   

  2 kommentarer

  Iselin Renée

  11.01.2017 kl.21:56

  Så koselig innlegg :)

  Lena Kvernvold

  11.01.2017 kl.22:33

  Jeg synes det er veldig flott at du våger å dele - personlig, men ikke privat. Du har klart balansen hittil, slik det ser ut for min del (så vet vel dine nærmeste om du blir for privat - lytt til de som virkelig betyr noe for deg). Jeg har fulgt deg i mange år (himmel, så fort tiden går!) - og over denne tiden sitter jeg igjen med inntrykket av at du prøver det du kan for å bremse en verden som går i et svimlende tempo rundt deg - og at du nå gjennomlever en opplevelse av å ikke helt mestre det. Anyway - nok hobbypsykolog! Men tenkte jeg skulle gi deg et boktips som er vel verdt å lese for oss som opplever å ha litt flere jern i ilden enn det sjelen klarer å følge med på ;-) Anbefaler deg Cecilie Thunem-Saanums bok "Tid til alt" - som har veldig konkrete råd om hvordan du kan lære å prioritere det som er viktig for DEG hverdagen. Ingen hokus-pokus, men som hjelper deg å gjøre "mer av det du tror på - og tro mer på det du gjør" - for å oppleve "mentalt silkeføre" (hennes uttrykk). Boka finner du på http://ceciliets.no. Gründer med små barn, hun også :-) Lykke til, Yvonne! Og husk å ikke nøle med å ta kontakt med fastlege eller terapeut dersom styggen på ryggen prater litt for mye tull litt for høyt.

  Skriv en ny kommentar