hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Takk <3

 • Publisert: 10.01.2017, 20:57
 • Kategori: Personlig
 • Jeg var så sykt usikker på tilbakemeldingene jeg kom til å få på forrige innlegg. Alt fra at jeg sikkert ikke var deprimert (fra noen som er hardt rammet), til at dette ikke egnet seg å skrive, at det er for ærlig, for mye informasjon, utleverende, at dere syns synd på meg. Ja, alt. Vurderte faktisk å stenge kommentarfeltet på akkurat denne bloggposten fordi jeg ikke orket noe negativt (altså, har jo ikke fått det til nå men still..)

  Jeg lot det stå åpent og guri så glad jeg er for det. Så mange fine kommentarer. Helt overveldende. Og vanvittig mange meldinger på Snapchat. At dere skriver at dere føler dere bedre fordi jeg tør å være åpen, og at dere sier at jeg skriver bra.. Åh dere, det gjør det SÅ verdt det! Og det hjelper meg å høre alle deres historier. Tusen tusen takk!! Det var om mulig enda tøffere å skulle dele dette med mine nærmeste, fordi de ikke aner hvordan jeg har det. Jeg trodde dette kom som lyn fra klar himmel for dem. Tja, det gjorde det kanskje ikke. På grunn av forrige innlegg måtte jeg tvinge meg selv til å fortelle mine nærmeste hvordan jeg har det, og det var deilig befriende.

  Jeg føler meg 10 kg lettere allerede. Selv om ikke alle vet, så trenger jeg ikke å late som lenger. Det er heldigvis fortsatt flest fine dager og de skal jeg nyte, men nå vet jeg at jeg kan være meg selv hvis det kommer dårlige.  Det er enda mer slitsomt å late som man har det fint, når det stormer inni deg. Må være greit å svare at ting faktisk er tøft når folk spør? Vi er vel dårlige på det vi nordmenn generelt. Jo takk, det går fint, svarer vi. Uansett hvordan det egentlig går. Vil ikke bry andre med våre problemer. Generasjon prestasjon kaller de ungdommen i dag. Vel, jeg tror ikke det gjelder bare den generasjonen. Det gjelder alle oss som må forholde oss til dagens samfunn. Vi har flere muligheter enn noen gang, men aldri før har folk (og spesielt unge) vært mer deprimerte.

  Jeg slår et slag for åpenhet, og håper å bidra til at det kan være litt mindre tabubelagt.  Jeg har akkurat lest ferdig min andre bok noensinne (har kun lest Petter Stordalen og Sophie Elise sine bøker) og skal nå prøve meg på min tredje bok. En roman faktisk. Anbefaling og julegave fra mamma. Jeg har aldri vært en "leseperson" men merker at det gir en helt annen ro enn å sitte apatisk foran tven.

  Forørvig er det beste som går på Tv om dagen "Happy go lucky" med Ida Fladen. Hun snakker ut om sine egne depresjoner og tar for seg ting man kan gjøre for å bli mer glad. Jeg skal absolutt følge hennes og deres tips <3

  Ønsker deg en fin kveld og tusen takk for at du leste <3

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar