hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Gjensynsglede

 • Publisert: 08.01.2017, 17:59
 • Kategori: Personlig


 • Jeg har storkost meg i helgen, og de av dere som følger meg på Snap - dere vet det ;) Jeg fikk et nytt bekjentskap, så en god film, fikk verdens diggeste massasje, shoppet og spiste god mat, drakk haugevis med kaffelatte, sov lenge og utfordret meg selv til å gjøre noe jeg var redd for.

  Litt blanda følelser da jeg skulle hjem. Skulle gjerne hatt enda en dag faktisk. Er noe med det å komme inn i modus sant, det tar litt tid. Med det sagt, så var det helt fantastisk å kosemose gutta mine igjen! Jeg er ikke en sånn mamma som dør av mammasavn nå jeg er borte fra de. Jeg vet at de koser seg og har det bra med pappaen sin, så det å være borte har aldri vært noe problem. Men den genuine gleden over å se mamma igjen, altså det er lite som slår det. For barna (eller hvertfall han minste på 4) så er mamma den største helten i livet hans, og det vet jeg å verdsette.

  Jeg fikk ikke gjort så mye av det jeg skulle i helgen. Ikke fikk jeg skrevet så mye som jeg håpet, eller gjort de jobbgreiene som hang over meg. Men jeg fikk gjort mye soulsearching, og føler meg litt mer on top of my game. Klar til å starte ordentlig på det nye året både jobbmessing og på hjemmefronten. Det er slutt på tiltaksløshet, og jeg har laget mange planer og prosjekter som dere skal få bli med på.

  Men akkurat i dag skal jeg bare være mamma. Kose med guttene, se film og spise popcorn <3

  Håper dere har en fin søndag, og takk til alle som holdt meg med selskap via Snap på Osloturen min :)

  Klem

  3 kommentarer

  lisarorvik

  08.01.2017 kl.18:48

  Så utrolig koselig :) (Jeg har forresten ukens blogg konkurranse, bli gjerne med)

  Vigdis

  08.01.2017 kl.22:41

  Ikke bare jobber du med deg selv-og tar oss med på reisen, men du klarer også å vise frem hvor mye herlige steder Oslo har å by på i denne sjelereisa. Er Trønder og har takket være deg ikke bare lyst til å utfodre min komfortsone; men også utforske Norges store lille Oslo.

  Bareyvonne

  08.01.2017 kl.23:39

  Vigdis: For en hyggelig kommentar! Det er jeg glad for å høre vettu, Oslo er fin den :) Takk for at du ble med på tur! Klem

  Skriv en ny kommentar