hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Kalde føtter..

 • Publisert: 05.01.2017, 22:52
 • Kategori: Personlig
 • Hvis du har lest de forrige innleggene mine, så vet du at jeg skal til Oslo i morgen og bli der hele helgen. Alene. Jeg har fått utallige kommentarer, snaps og mail med: åh, så flink du er som tar deg litt velfortjent fri. 

  Men altså, nå sitter jeg her da. Klokka er halv elleve, kosebuksa er på, håret er fett. Jeg har TO bukser som passer, og begge er passe utgått nå og kunne trengt seg en vask. Forsåvidt noen av de andre av klærne jeg burde ha med meg også. Er så typisk meg å ikke være forberedt, Haha. Jeg skal jo helt til OSLO! 10 min med tog.. hihi! Og HVA i huleste har jeg brukt kvelden på spør du? Nei, ingenting. Både tv og internett er nede helt til i morgen. Herregud, noen ganger blir jeg oppgitt over meg selv.

  Begynte plutselig å få kalde føtter her.. Kanskje ikke så stort for alle dere, men en HEL helg alone, det er virkelig noe jeg ikke gjør. Hele påfunnet kom jo mens jeg lå i svimete-omgangssyke-rus på andre dagen! I et lite øyeblikk her hadde jeg lyst til å bare droppe hele greia.


   

  Nei, jeg har jo både bestilt og betalt, så dette skal jeg få til. Lurer på om jeg skal driste meg ut på resturant alene både fredag og lørdagskvelden. Eller kanskje det blir takeaway på rommet istedet. Haha snakk om å være selskapssyk da. Jørgen (min bedre halvdel) er rimelig spent på dette lille prosjektet, for han vet godt hvor avhengig jeg er av å ha folk rundt meg hele tiden. Hva gjør man hvis man spiser middag ute alene? Ser på folk? Ser på folk som snakker sammen? Ser på mobilen..? Leser bok? Er det innafor å lese Sophie Elise sin bok på restuarant på Frogner en fredag kveld? ;) Nei, nå får det holde her. Kanskje jeg skal gå og vaske den buksa istedenfor å bare fjase!

  Følg med i morgen (på snap og om du vil) så får du se hvordan det går ;) Heter vakrerom på Snapchat!

  God helg dere!

  4 kommentarer

  Victoria Larsen

  05.01.2017 kl.23:08

  Jeg håper du får en fin Torsdagskveld :-)

  Bareyvonne

  05.01.2017 kl.23:16

  Victoria Larsen: Takk :)

  05.01.2017 kl.23:30

  Overrask mannen med å ta han med vel?

  Bareyvonne

  07.01.2017 kl.17:55

  Anonym: Nei, denne helgen skal jeg få ha i fred du :) Veldig deilig, og anbefales!

  Skriv en ny kommentar