Kvelden som ble snudd på hodet

FOR en fin dag det ble i går.. Du vet når du møter noen for første gang, men ikke aner helt hva du kan forvente..? Begge er litt forsiktige, og ser ann hva den andre gjør. Altså, det trengte ikke vi. Vi pratet non stop i 5 timer, og måtte så og si blir kastet ut av Delicatessen etter 2 flasker cava, masse tapas og dessert. Endelig møtte jeg en med samme forkjærlighet for mat som meg, som tør å spise og som elsker dessert. Jammen ikke ofte man er heldig å møter på så fine folk. Hyggeligste kvelden på lenge! Tusen takk Marianne, du er helskjønn <3 Gleder meg allerede til neste gang!

Marianne har startet interiørbutikk ved Alexander Kiellands plass, så der må du definitivt ta turen innom om du er i Oslo. Studio MM Design heter den :) Heier alltid på folk som tør å starte opp eget, for det krevet virkelig en god porsjon guts.

Nå skal jeg komme meg ut døren her, og gå 20 meter til venstre. Frokost på Baker Hansen. Fersk appelsinjuice og kaffelatte mens jeg kan sitte ved vinduet og se på folk som går forbi. Jeg elsker det jeg. Kan sitte på en benk i timesvis og bare se på alle som farter forbi, på vei et eller annet sted. Forestille meg hvordan liv de har og hvor de er på vei.

Ny kjole som jeg kjøpte på Magmalou i går. Superdigg! (fra Arnie Says)

Etter frokost skal jeg på massasje. Ahh halleluja!! Jeg har booket meg massasjetime på et digg spa jeg har villet teste ut i flere år. Kroppen er så anspent, så det skal bli deilig for ømme muskler. Etter massasjen har jeg ingen planer, men tenkte kanskje å gå meg en tur i byen. Bare traske rundt og være. Teste ut mitt nye kamera så jeg blir en ekte blogger. Fnis. Og dere, apropos det! Shit, jeg hadde nesten 4000 lesere i går og er på 32. plass i dag. 32. plass av totalt 700.000 blogger som blogg.no huser. Altså du kan si hva du vil om blogger, men det er stas. Skal være ærlig og innrømme det ;)

Har du noen gode lunsjtips i nærheten av Frogner så kom gjerne med forslag :) 

Oppdaterer litt senere i dag. Kos deg med lørdagen din og gjør noe du har lyst til.

Klem

3 kommentarer

Elin

07.01.2017 kl.16:02

Du er så vakker :D

Bareyvonne

07.01.2017 kl.17:51

Elin: Så utrolig hyggelig!! Tusen hjertelig takk <3

iaa

08.01.2017 kl.17:40

Litt morsom- det er akkurat en slik dag jeg også kunne hatt i Oslo. Og noen venner synes jeg er så"rar" som alltid har likt å sitte på kafe alene og titte på mennesker. Sist jeg var i Oslo tror jeg at jeg satt på kafe ca 3 ganger hver dag 😊 Ps jeg bodde også i Oslo i mange år før vi flyttet tilbake (nesten) til hjemstedet mitt.. 😊

Skriv en ny kommentar

Bareyvonne

Bareyvonne

32, Rælingen

Mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år. Bor sammen med de, kjæresten og hunden vår Zimba i et hus på landet. Gründer og daglig leder av nettbutikken vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits