hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Ut av boblen

 • Publisert: 03.01.2017, 17:22
 • Kategori: Personlig
 • I julen var jeg inne i 4 dager i strekk. Jeg var ikke ute med søpla, ikke ute med hunden. Kun inne. Spilte spill, spiste mat, så på tv, spiste godis og var sammen med familien. Dro på jobb igjen 27 desember og var noen timer på jobben hver dag den uken. Ellers kunne jeg muligens gått fra vettet, for jeg var for tiltaksløs til å finne på noe utendørs. Det, og fordi vi hadde syke barn hjemme.

  I går var jeg inne hele dagen og rikket meg ikke fra senga med mindre jeg måtte løpe på do. I dag bestemte jeg meg for å ta et lite skritt ut av boblen min her hjemme. Bokstavlig talt. Hvis jeg har det tøft, så gjemmer jeg meg hjemme. Spiser og unngår sosiale happenings. Går ikke tur, og drar kanskje ikke i butikken engang. Men i dag har jeg vært på tur! Jeg, Zimba og mitt nye kamera. Riktignok bare 30 minutter, men det er en start. Føler meg bedre allerede! Utrolig hva litt sol og frisk luft kan gjøre. Og denne utsikten gir virkelig ro i sjela. Bildene tok jeg med telefonen. Utrolig bra kamera på Iphone 7 plus, så glad jeg unnet meg den!!

  Knipset noen bilder med det nye kamera mitt som jeg kjøpte før jul også. Jeg er helt fersk så ingen av de er redigert, og jeg har ikke lest et ord i bruksanvisningen. Men syns ikke bildene ble så aller verst med tanke på at jeg er helt nybegynner i dette. Ganske vakkert her vi bor på landet.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nå har jeg avtalt med Didrik ( 8 år) at vi skal gå 30 min tur hver dag klokken 19. Litt mor og sønn tid alene, og så får vi beveget oss litt samtidig. Min mosjon de siste 5 månedene har nemlig sett sånn ut:

  Gå til bilen

  Kjøre til skole og barnehage

  Gå ut av bilen, levere barn

  Gå inn i bilen, kjøre til jobb

  Kjøre og hente barna

  Hjem

  Tipper jeg går under 1000 skritt daglig. Det er flaut. Spesielt siden jeg har prøvd å endre det så mange ganger. Fra mars til juni gikk jeg ned 7 kilo. Fra august til desember gikk jeg opp 9 kg. Sånn har jeg det, år etter år. Denne gangen skal jeg ikke hive meg inn dørene på SATS idet januar står på kalenderen. Jeg skal begynne sakte. Gjøre små endringer som jeg forhåptentligvis klarer å leve med. Kutte ut godteri i hverdagen og gå en liten tur hver dag. Babysteps, så får vi se hvordan det går.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det siste bildet der klarte jeg visst ikke å snu. Nybegynnerfeil?

  Nå har jeg krøpet opp i sofaen med favorittpleddet, en kopp kaffe og tent masse lys. Snart kommer gutta mine hjem. Ønsker dere en fin kveld!

  Klem

  6 kommentarer

  Birgitte Engeseth

  03.01.2017 kl.18:45

  Så flotte bilder, Yvonne! Hva gjør du for å zoom in?

  Bareyvonne

  03.01.2017 kl.18:56

  Birgitte Engeseth: Takk! Hmm godt spørsmål. Tror kanskje ikke det går ann, men skal sjekke :) Klem

  03.01.2017 kl.19:53

  Vakre deg!

  Bareyvonne

  03.01.2017 kl.20:12

  Anonym: Tusen takk :)

  Cecilie

  03.01.2017 kl.20:52

  Altså, jeg ELSKER allerede denne bloggen! Du skriver så det treffer meg hardt i hjertet, det er nesten som å lese om meg selv..Gleder meg til fortsettelsen! Du virker som et fantastisk fint menneske Yvonne!😘

  Bareyvonne

  03.01.2017 kl.20:55

  Cecilie: Så utrolig glad jeg blir!! Tusen hjertelig takk for så fin tilbakemelding :) God klem til deg

  Skriv en ny kommentar