hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Bør jeg være nervøs nå?

 • Publisert: 04.01.2017, 15:35
 • Kategori: Personlig
 • - Kjære, jeg må spørre deg et litt rart spørsmål, skrev jeg til kjæresten min på Facebook her om dagen. Eh ja?  Er det greit for deg at jeg drar på hotell i helgen, helt alene?  Det ble helt stille. Bør jeg være nervøs nå eller?  Neinei, jeg trenger bare å være litt alene og få sortert tankene mine. 

  Tipper han ikke ble mindre nervøs av den siste kommentaren der, stakkar. Stopper du noengang opp og kjenner på dine egne behov? Det er jeg rimelig dårlig på. Jeg liker at andre er fornøyd og faller fort i hverdagssaksa, der den ene dagen er den andre lik. Egentlig ikke sånn jeg ønsker å ha det, så hvorfor blir det slik?

  I år har jeg bestemt meg for å leve! Kjenne på egne ønsker, drømmer og behov. Akkurat nå har jeg behov for å være alene. Tenke, skrive, spise frokost. Alene. Det var helt greit for han.

  På fredag skal jeg jobbe fra en leilighet i Oslo, uten noen rundt meg. Jeg skal spise lunsj alene og være mutters alene fredag kveld. Faktisk helt til søndag. Lurer på om jeg har vært alene en hel helg før? Jeg tror faktisk ikke det. Det er alltid barn, venner eller familie rundt meg. I mange år har jeg hatt litt angst for å være alene, og sørger alltid for at det kommer noen på besøk hvis Jørgen skal reise bort.

  Bilder er lånt fra Frogner House sine hjemmesider. (jeg har betalt oppholdet selv, bare så det er klart altså ;)

  Har litt sommerfugler i magen. Kjenner at jeg gleder meg til å bare være meg en hel helg. Ikke mamma, kjæreste, datter eller venninne. Bare Yvonne.

  Takk for at du leste!

  Klem 

  11 kommentarer

  Cathrine

  04.01.2017 kl.15:53

  Du er ikke den eneste. Kunne tenke meg en sånn helg også. Kos deg masse:) viktig med alene tid:)

  Bareyvonne

  04.01.2017 kl.15:56

  Cathrine: Tusen takk! Ja vi småbarnsmødre burde unne oss litt alenetid innimellom :) Klem

  Beate

  04.01.2017 kl.16:03

  Det må du bare nyte hvert sekund av. Helt sikkert fortjent 😊😊

  Bareyvonne

  04.01.2017 kl.16:09

  Beate: Tusen takk for det :)

  Marit

  04.01.2017 kl.18:00

  Dette har du helt sikkert kjempegodt av 👍🏼 Det er viktig å kunne kose seg i eget selskap å bare koble helt ut. Jeg er en del alene fordi jeg har delt omsorg med min eks og min nye mann jobber i nordsjøen. Det er ganske deilig med alenetid, og så setter man mer pris på å være sammen etterpå. Nå skal det sies at mine barn er "voksne" så ei går på universitet i Ås, og minstemann (17 år) på videregående. KOS deg masse i helga 😍

  Bareyvonne

  04.01.2017 kl.18:18

  Marit: Hehe ja det er litt mer turbo hjemme med to små. Er veldig glad i å være rundt andre, men kjenner jeg trenger et lite pusterom nå :) Ønsker deg en fin kveld! Klem

  iaa

  04.01.2017 kl.20:07

  Så bra at du gjør det! Jeg hadde en helg på en av de leilighetene for et års tid siden. Kjempedeilig. Shoppet, satt på kafe, sov en hel natt (uten å bli vekket av barn) og nøt alenetid. (Må innrømme at jeg traff et par venninner som bor der også)😄. Men var mye alene. Så godt å få en liten pustepause for seg selv - og tror spesielt at det er viktig når man er småbarnsmamma (slik vi begge er)...Frister å gjøre det samme om igjen. Kanskje i løpet av våren!? Som du sier - det er noe med å "bare være Yvonne"..., Kos deg masse!!! Gleder meg til å høre hvordan det går. Hilsen iaa

  Bareyvonne

  04.01.2017 kl.20:37

  iaa: Åh var du? Jeg bor alltid der når jeg er i Oslo. Elsker de leiighetene :) Har vurdert om jeg skal møte en venninne eller to så jeg ikke går heeelt på veggen men. For meg handler det egentlig ikke om å slappe av, det handler om å få litt orden på tankene mine. Og da trenger jeg nok å være i fred. Så får vi se om det hjelper da ;) Spent sjæl, hehe.

  iaa

  04.01.2017 kl.22:01

  Lykke til 😊Man trenger litt tid alene for å få tid til å tenke tre sammenhengende tanker, ja 😊

  Tone

  05.01.2017 kl.08:23

  Så fantastisk at du gjør dette for din egen del😘 Kos deg masse og nyt helgen💞

  Klem fra meg 🌹

  Bareyvonne

  05.01.2017 kl.09:24

  Tone: Tusen takk for det :) Klem tilbake <3

  Skriv en ny kommentar