hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Stikkord for 2017

 • Publisert: 03.01.2017, 07:58
 • Kategori: Personlig
 • Altså dere.. jeg er litt målløs. Nesten 3000 mennesker var innom bloggen i går og leste mine tanker, mine ord. Tusen takk for utrolig fine kommentarer, det varmer langt inni hjerterota!! <3 Jeg har fått så mange fine meldinger både på Facebook, Snapchat og Instagram. Jeg fikk en lang melding fra en jeg ikke har snakket med på 8 år som skrev at hun kjente seg igjen i det jeg skrev. At hun også hadde det på samme måte, og gråt da hun leste det jeg skrev. At jeg hjalp henne ved å være åpen. At det er mange som sitter med vonde tanker og føler seg unormale uten grunn. Normal.. for et dustete ord i grunn. Endelig føler jeg at jeg kan skrive fritt, uavhengig om jeg driver en nettbutikk eller ei. Det er tross alt ikke Vakre Rom som skriver, bare Yvonne..

  2016 er endelig over og jeg elsker tanken på å begynne et nytt år med blanke ark. Jeg kaller det ikke nyttårsforsett, men stikkord for 2017, sånn jeg ønsker at det skal bli, og sånn det skal bli. Du skal virkelig ikke kimse av tankens kraft, for vil du noe nok - da får du det til å skje.

      

  Her er mine stikkord for 2017:

  Sunn ( denne har nok 98% andre også på sin liste, men grunnen min er annerledes denne gangen, og muligens annerledes enn deres. Mer om det senere)

  Positive mind

  Utendørs

  Effektiv

  Fokusert

  Sosial

  New York i april

  USA til sommeren

  Mindfullness

  Gjennsomføringsevne

  Blogging

  Nye prosjekter

  Kreativitet

  Lykke  Jeg lover å komme med bedre bilder, men akkurat nå var dette det beste jeg fant :) Fra Snapchat i år.

  Jeg har så mange ting jeg både vil si og gjøre at jeg ikke vet helt hvor jeg skal starte. Sånn er det med meg, når kreativiteten og ideene kommer så bobler det over. Derfor må jeg alltid skrive ned tankene mine, og jeg er listefanatiker. Det holder meg nogenlunde fokusert.

  Hva gjør du for å klare å oppnå drømmer og beholde fokus? Har du noen stikkord for hvordan du ønsker 2017 skal bli?

  Klem Yvonne

   

  2 kommentarer

  Vigdis

  03.01.2017 kl.22:10

  Er spent på hva du skal i New York og forøvrig i USA :-)

  Jeg har det som reisemål i 2018

  Bareyvonne

  03.01.2017 kl.22:12

  Vigdis: Jeg reiser til New York med søsteren min i april. Har ikke sett henne siden sommeren i fjor (hun bor i New Zealand) så jeg gleder meg veldig. USA til sommeren er et ønske, håp. Ikke helt bestemt enda, men håper vi kan få det til :) Klem

  Skriv en ny kommentar