hits
GRÜNDER OG DAGLIG LEDER AV NETTBUTIKKEN VAKREROM.NO

Dønn ærlig

 • Publisert: 02.01.2017, 16:00
 • Kategori: Personlig
 • Jeg ligger her i sengen min helt alene. Didrik er hos en kompis og Adrian er med på pappaen på jobb. Omgangssyken klarte endelig å ta meg også. Det begynte med Adrian som ble syk for 3 uker siden, resten av familien ble syke i jula. Men ikke jeg. Immunforsvaret mitt er bra, ungene kan kaste opp PÅ meg, uten at jeg blir syk. I dag har vi varetelling på jobben, og så klart blir jeg syk i dag - den dagen det passer dårligst. Kan det være kroppen min prøver å si at nå må du ta deg en pause? Logge av jobben litt?

  Selv om omgangssyken er det verste som finnes, så kan jeg ikke noe for at jeg tenker på hvor deilig det er å være alene hjemme med tankene mine. Kan faktisk ikke huske sist.   

  Hvis jeg skal ha en personlig blogg, så skal jeg være personlig. Ikke privat, men ærlig. Ideen om ny blogg har vært der lenge, men det var først da jeg skulle oppsummere året 2016 at jeg tenkte - nå MÅ du få startet den bloggen. Jeg, som sikkert mange av dere, leste gjennom 2016 sammendragene til mange av de store bloggerne rundt nyttår - og det var da det slo meg. Jeg hadde en million tanker og oppevelser jeg måtte få ut på en eller annet måte. Jeg begynte å skrive ned stikkord. Har du prøvd det før? Det er utrolig effektfullt enten du skal skrive tale eller oppsummere 2016 som jeg altså skulle. Skriv ned stikkord uten å tenke deg om. De trenger ikke å henge sammen eller komme i rekkefølge, bare skriv så fort du kan. Jeg lå i går kveld og fikk ikke sove, formen var skikkelig dårlig. Så jeg skrev stikkord på mobilen. Fra 2016. Her er et lite utdrag:

  Gikk på veggen

  Angst

  Hjertebank

  Lite søvn

  Dårlige vaner

  Stress

  Parterapi

  Begynte å trene, gledet meg til sommer

  Ble glad og positiv

  Vinterdepresjon

  Tiltaksløs

  Oppbrukt

  Gjenkjent

  Privat profil

  Janteloven

  Kjepper i hjulene

  Prestasjonsangst

  Vil skrive, men orker ikke

  Spiser dårlig

  Inaktiv

  Irritabel

  Utsetter ting

  Trenger ro, men fullt kjør

  Logger av livet

  Jepp, der har du det. 2016 oppsummert brutalt ærlig. Jeg har hatt masse fine opplevelser også, men stikkordrene taler for seg selv, og jeg trenger kanskje ikke å utdype de. Dette er 1/3 av det jeg skrev ned, og da jeg leste gjennom de var det faktisk litt befriende å kjenne på at dette året har vært alt annet enn lett. Å være suksessfull er defintivt ikke det samme som å være lykkelig. Så hvorfor skriver jeg dette tenker du kanskje nå? Hvorfor utlevere seg selv på denne måten? Jo, fordi lever vi i en Photoshop perfekt liksom verden der alt er fikset på. Flere og flere unge får prestasjonsangst og 25% av alle norske jenter på ungdomsskolen er deprimerte. Da jeg var 14 år tror jeg ikke jeg visste hva det var å være deprimert engang. Normale bekymringer ja, men jeg følte ikke at livet mitt var mislykka bare fordi jeg ikke hadde staket ut en karriærekurs i en alder av 14 år. Så hvis jeg kan være ærlig og bidra mindre til det perfekte bildet av hvordan "alle" har det i dag, ja så gjøre jeg det.

  Nå må dere ikke tro at dette skal bli en stakkars meg blogg som er null inspirerende. Jeg har mye på hjertet, men jeg må få fortelle bakgrunnen til hvorfor det ble personlig blogg akkurat nå.

  Takk for at du leste!

  Klem Yvonne

   

  21 kommentarer

  Victoria Larsen

  02.01.2017 kl.17:05

  Jeg håper du får en fin Mandag :-)

  Bareyvonne

  02.01.2017 kl.17:10

  Victoria Larsen: Tusen takk og i like måte :) Klem

  Nina D

  02.01.2017 kl.17:06

  Joho, endelig!!! Gleder meg til å lese søta😘 You can do IT

  Bareyvonne

  02.01.2017 kl.17:11

  Nina D: Tusen takk vennen! Du har vel 90% av æren tenker jeg.. Hehe. Takk for at du har pushet meg :) Klem

  Hilde

  02.01.2017 kl.17:20

  Dønn ærleg er bra. Det burde ha vore fleire som deg! Eg gler meg til fortsettelsen :)

  Bareyvonne

  02.01.2017 kl.17:36

  Hilde: Det er så hyggelig å lese, tusen takk!! :) Klem

  Marie

  02.01.2017 kl.17:34

  Hvor har du gjort av mannen din? Kunne ikke se han på noen av bildene i jula

  Bareyvonne

  02.01.2017 kl.17:38

  Marie: Hehe nei du han er her han altså. Ikke så glad i å bli tatt bilder av, og det må jeg respektere :) Du kan jo følge han på instagram om du vil @jorgenwinsnes :)

  Christina Brenden

  02.01.2017 kl.18:35

  Du insirerer og gleder, og du er dønn ærlig. Det er derfor mange av oss føler at vi kjenner deg, og man har rett og slett blitt litt glad i deg.

  Heia deg ❤

  Bareyvonne

  02.01.2017 kl.18:45

  Christina Brenden: Åh det er jo bare så hyggelig å få sånne fine meldinger! Tusen takk for det :) Føler jo at jeg kjenner mange av dere tilbake jeg. God klem <3

  Silje😊

  02.01.2017 kl.22:01

  Så moro å tøfft av deg. Digger at du er dønn ærlig. Hadde flere vært som deg hadde nok verden vært et fredligere sted. Makan til gledesspreder😊 Gleder meg til å følge deg på din dønn ærlige blogg❤️

  Bareyvonne

  02.01.2017 kl.22:03

  Silje: Nå ble jeg glad!! Du aner ikke hvor mye det der betyr for meg.. tusen takk for at du tok deg tid til å skrive til meg! Stor klem fra meg <3

  Linn

  02.01.2017 kl.23:25

  Tror dette blir en veldig fin blogg, jeg :) Ser ut som du har gått gjennom mye i året som har gått. All honnør til deg for å komme deg gjennom det, på en god måte! Gjennom snap og insta virker du veldig blid og positiv :)

  Et tips til noe som kan gi et øyeblikks glede i en travel hverdag er "lykkeboksen". Hver dag tar du en papirlapp og skriver en ting som har gjort deg glad i løpet av dagen + dato, bretter sammen og legger i lykkeboksen. Tar bare 30 sek :)

  Skal love deg at når året er omme og du leser alle de små lappene i lykkeboksen at du får mange gode "gjensynsgleder" og husker fine minner fra året som har gått. Og ikke minst at det gir positiv effekt å hver dag ta et lite øyeblikk og tenke over de små, fine tingene som har skjedd i løpet av akkurat denne dagen. Kanskje noen dager kun er crap, men små ting som at favorittsangen kom på radioen eller en god kopp kaffe el l. kan være nok :)

  Kanskje noe familien kan gjøre sammen også!

  Ønsker deg alt godt :)

  Bareyvonne

  02.01.2017 kl.23:28

  Linn: Helt overveldet av fine kommentarer.. Hadde liksom ikke ventet det. Tusen takk for tips, det skal jeg jammen gjøre! Og tipse andre om det samme. Fort gjort å glemme de små fine tingene som skjer i hverdagen <3 Klem fra meg

  Hilde A.

  03.01.2017 kl.09:49

  Du er så flink å sette ord på hvordan du har det. Er imponert over hva du får til... tror noen ganger at du har flere timer enn meg i døgnet!! Følg hjertet, positive tanker og senk skuldrene. Heier på deg, uansett resultat!!

  Bareyvonne

  03.01.2017 kl.13:04

  Hilde A.: Tusen takk for fine ord! Er litt morsomt at du skriver det, for det er sånn jeg føler det med mange andre. Det virker nok annerledes for deg/dere utenifra, for selv føles det som mitt døgn er kortere enn alle andres ;) God klem

  iaa

  03.01.2017 kl.13:22

  Så fint at du tør å være dønn ærlig! Helt enig i at det trengs i den "fotoshoppede" virkeligheten. Kjenner meg igjen i noen av stikkordene sine, og ble rørt da jeg leste det... har fulgt deg lenge på insta og lest litt på den gamle bloggen din - og du virker som en skjønn jente både utenpå og inni! Jeg har selv gått på en smell, og ble sykemeldt før jul. Har innsett at jeg må lytte til kroppen og ta en timeout - selv om det er vanskelig! Jeg (hodet) vil så mye, men kroppen har skreket ut flere og flere varseltegn... Fikk et panikkanfall for sommeren 2015 og har slitt med hjertebank, svimmelhet, hodepine mm og angst iettertid - jeg som ikke hadde anelse om hva panikkanfall og angst egentlig var for 11/2 år siden!! Men der skyldes overbelastning over tid for meg... og det ammer visstnok ofte de som er "flinke piker" - som ikke setter nok grenser og som presser seg litt for mye... Kan anbefale deg å lese et innlegg på bloggen til Camilla pihl om akkurat dette - hun skrev om det for et års tid siden. Det virker som du står på veldig mye, og kan bare råde deg til å ta vare på deg selv. Helsa er viktigere enn alt annet! Klem (byiaa på insta)

  Bareyvonne

  03.01.2017 kl.13:47

  iaa: Tusen takk for fine ord. Godt å kjenne at vi er flere, og jeg tror det er så viktig å sette ord å det. Nettopp fordi verden har blitt så "perfekt" Bare det å skrive innlegget og trykke på publiser var en lettelse. Håper du følger videre! Klem

  iaa

  04.01.2017 kl.19:56

  Hyggelig med tilbakemelding 😊Takk. Jeg sendte faktisk ut en mail til alle venner (både nære og litt fjernere) før jul hvor jeg forklarte litt hvorfor jeg hadde vært litt lute sosial en stund, og var helt ærlig på hvordan jeg har det. Var så godt å være åpen om det, og har fått masse positive tilbakemeldinger. Har også merket at når man åpner opp og viser sin "sårbarhet" åpner også andre opp og viser en meg ekte side av seg selv. Og det skaper bedre og sterkere bånd melllm mennesker tenker jeg. Alt for mye "perfekte fasader" overalt. Perfekt er kjedelig. Ekte er mye mer interresant! Stå på videre. 😊 Klem iaa

  Bareyvonne

  04.01.2017 kl.20:33

  iaa: Helt sant det du sier der, jeg har akkurat samme erfaring som deg. Ærlighet varer lengst! Klem

  iaa

  04.01.2017 kl.22:02

  😊

  Skriv en ny kommentar